Egy művészeti vezető, aki minden nap ugyanabban a ruhában jár be dolgozni

hirdetes

Egy művészeti vezető minden nap ugyanabban a ruhában jár dolgozni

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Szerintem mindenki ismeri azt az érzést, amikor reggel szinte a sírás kerülgeti a ruhás szekrény előtt, mert nem tudja eldönteni, mit aznap vegyen fel. Nos, ezt a problémát Matilda Kahl, művészeti vezető sikeresen megoldotta.

Művészeti vezető

Szerintem nem kell bemutatnom azt az érzést nőtársaimnak, amikor reggelente azért késik le a buszt, mert túl sok időt töltöttek a ruhásszekrény előtt, hogy végre eldöntsék, mit vegyenek fel. Viszont Matilda Kahl sikeresen és végleg megoldotta ezt a problémát: egész évben ugyanabban a ruhában jár be dolgozni. Vagyis helyesbítek: ugyanolyan ruhában. A művészeti vezetőként dolgozó Kahl összeállított egy olyan öltözéket, ami mindenhova megfelel: nemcsak a munkahelyére, hanem tárgyalásokra, megbeszélésekre és különböző rendezvényekre is. Ebből a szettből pedig jól bevásárolt, szinte megtöltötte velük a szekrényét. Így nem kell minden reggel azon agyalnia, hogy mit vegyen fel. De vajon mi juttatta el idáig?

Művészeti vezető

Mivel művészeti vezetőként dolgozik, ezért nap mint nap olyan kihívásokkal kell szembenéznie, amik nagy kreativitást igényelnek. A kreativitás jó dolog és minél több van az emberben, annál jobb, mégis belefáradunk egy idő után, ha túl sok kreatív feladatot kell megoldani. Ezért Kahl úgy döntött, inkább megkíméli magát a plusz stressztől. Akkor találta ki ezt a megoldást, amikor igazgatóként belegondolt abba, hogy a férfiaknak mennyivel kevesebb idegeskedéssel jár a reggeli öltözködés. Így ahelyett, hogy ilyen "fölösleges" dolgokra pazarolná az energiáját, sokkal nagyobb lendülettel fog belevágni az olyan feladatokba, amik fellendítik a karrierjét.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Dűznihatás

A dűznihatás jelentése réshatás, a levegő felgyorsulása a nagyvitorla és az orrvitorla között. Tovább

Soling

Soling vitorlás hajó leírása A Soling Norvégiából indult hódító útra,ugyanúgy,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 123

Átlagos értékelés: 5.0

divat