Nem fogyott le a szendvicsektől, ezért kirabolta a Subway üzleteket

hirdetes

Nem fogyott a Subway szendvicsektől, ezért kirabolta az üzleteket

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Zachary Raphael Torrance úgy látszik, túl komolyan vette a reklámok üzenetét, miszerint ha naponta elfogyaszt két zsírszegény Subway szendvicset, le fog fogyni. Azonban a várt hatás nem történt meg, mert egy dekát sem adott le.

Subway

Egy 18 éves amerikai férfi egy kicsit félreértelmezte a reklámok üzenetét, miszerint ha naponta megeszik két zsírszegény Subway szendvicset, rengeteg kilótól fog megszabadulni. Ő szigorúan tartotta magát ehhez a különleges diétához és rengeteg pénzt elköltött ezekre a szendvicsekre hónapokon keresztül, hisz a reklám arcának, Jared Folgennek is 11 hónap alatt sikerült 90 kilótól megszabadulnia úgy, hogy csak ezeken a szendvicseken élt. Azonban a várt hatás elmaradt, mert a fiatalembernek egyetlen kilótól se sikerült megszabadulnia. Ezért úgy döntött, hogy kirabolja a Subway szendvicsüzleteket. Hogy ez bosszú volt-e? Biztos volt benne olyan szándék is. Azonban az igazi célja az volt, hogy visszaszerezze azt a pénzt, amit szendvicsekre költözz. Mivel ezt szép szóval nem tudta elintézni, ezért a kevésbé finom módszert választotta és fegyverrel rabolta ki az üzleteket.

Subway

Jared Folge, a Subway szóvivője azt állítja, hogy neki sikerült 90 kilót leadnia ezektől a szendvicsektől. De azt lehet, hogy elfelejtette megemlíteni, hogy közben folyamatosan sportolt és semmi mást nem evett ezeken a csodatévő szendvicseken kívül. Lehet, Zachary egy kicsit félreértelmezte ezt a különleges fogyókúrát és azt hitte, magától a szendvicstől fogyott le a Subway reklámarca úgy, hogy mellette nem csinált semmit és rendesen étkezett, csak mellette naponta bekapott két szendvicset. A férfi nem is egy üzletet kirabolt, míg végül elfogta a rendőrség.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Fonyód - Keresztes György Kikötő (Hajóállomás BH Zrt)

A Fonyódi Keresztes György Kikötő tudnivalói: A Balaton nyugati medencéjének déli... Tovább

Tréning helyszín

Egy tökéletes tréning helyszín távol helyezkedik el a város zajától, hiszen az előadások... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 233

Átlagos értékelés: 4.7

gasztronómia