Teljesen kizárta a fürdést az életéből és mégis jól érzi magát

hirdetes

60 éve nem fürdött le ez a férfi

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ez az Iránban élő férfi 20 éves korában úgy döntött, hogy neki nincs kedve fürdeni és mint ahogy látszik is, azóta hanyagolja ezt a jó szokást. Viszont elmondása szerint nagyon boldogan él így és jól érzi magát fizikailag is.

60 éve fürdőkád közelébe se ment eza  férfi

Amoo Hadji Irámban él és sokkoló története bejárta már a világot. Ugyanis a férfi 20 éves korában úgy döntött, hogy neki nincs ideje fürdésre, ezért abba is hagyta ezt a jó szokását. Ennek ma már legalább 60 éve. És hogy mit csinál helyette? Hát pipázgat! Amoo olyan egyszerű életet él, akárcsak a falu többi lakója, kivéve persze a fürdést és a tisztálkodás más formáit. Állítása szerint nagyon jól érzi magát fizikailag, nincsenek betegségei és nem támadta meg semmilyen kórokozó – a kosz viszont annál inkább, mint ahogy a képeken is látszik.

 

60 éve fürdőkád közelébe se ment eza  férfi

Itt szó sincs semmilyen kényszerhelyzetről. Amoo nem szenvedett vízallergiában, vagy más olyan betegségben, ami megakadályozta volna abban, hogy a kezébe vegyen egy szappant. Ő egyszerűen úgy döntött, hogy neki a fürdés nem hiányzik. Amoo viszont mindennek ellenére nagyon jól érzi magát a bőrében. Nincs hatalmas vagyona, sőt, a legértékesebb tárgy, ami a tulajdonában áll, egy fémcső, amivel pipázik . Viszont a pipába nem dohányt szokott tölteni, hanem a rémhírek szerint állati ürüléket. Úgy látszik, ez az ember egyáltalán nem finnyás.

 

60 éve fürdőkád közelébe se ment eza  férfi

Amoo az egyszerű élet fogalmát mesteri szintre emelte. Az ő életmódja nemcsak egyszerű, hanem már szinte minden igényességet mellőz. Ami nekünk kényelmes és szükséges – mint például a fürdés – az neki nyűg és éppen emiatt döntött úgy, hogy nem pazarolja az idejét fürdésre – és még a fogmosást meg sem említettük. Mindenesetre ha Amoo szembejönne velünk az utcán, egészen biztos, hogy megismernénk, bár az tény, hogy a szaga előbb ideérne, mint ő.

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balatonlelle - BL Yacht Club

A BL Yacht Club Vitorláskikötő bemutatása:  A Balaton nyugati medencéjének... Tovább

Céges évzáró rendezvény

A céges évzáró rendezvény esetén kifejezetten fontos a tökéletes helyszín megtalálása,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 248

Átlagos értékelés: 5.0