Egy valóságshow, aminek a hatására átértékelték az eddigi életüket

hirdetes

Egy norvég valóságshow, aminek hatására átértékelték az életüket

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ezek a divat bloggerek egy olyan kalandra vállalkoztak, aminek hatására az egész életüket átértékelték. A valóságshow keretében Kambodzsába költöztek egy hónapra és ruhagyári munkásként dolgoztak.

Valóságshow

Ez a valóságshow nem a hírnévről és a gazdagságról szól, hanem inkább ennek a szöges ellentétéről. A főszereplői norvég divat bloggerek, akiknek az írásaiból rengeteg ember merít ihletet az öltözködéshez. A 17 blogger arra vállalkozott, hogy egy rövidke időre kiköltöznek Kambodzsába és belekóstolnak egy ottani ruhagyár dolgozóinak mindennapjaiba. Viszont amit ott tapasztaltak, az örökre megváltoztatta az életüket.

 

Összesen egy hónapot töltöttek a Phnom Penh textilgyárban, viszont ez az egy hónap maga volt a pokol. Ez idő alatt az egész életüket átértékelték. A bloggerek szállása az első éjszakán nem sokban különbözött az ottani munkásokétól. Vendéglátójuk Sokty volt, egy gyári munkás. Nem érezték valami komfortosan magukat, viszont ez mind semmi ahhoz képest, ami ezután következett.

Valóságshow

Az igazi pokol csak ezután következett. A körülmények embertelenek voltak, gyakorlatilag nyomorban éltek egymás hegyén-hátán, emellett a tisztálkodást se volt olyan egyszerű megoldani, mint európai otthonaikban, mert olyan luxuscikkeket is mellőzniük kellett, mint a vécépapír, amit egy ventilátor helyettesített.

 

De ami a legjobban kikészítette őket a soha véget nem érő munkán, a pokoli körülményeken, az éhségen és a fáradtságon kívül, az az alacsony munkabér volt: 3 dollár naponta, amit alig tudtak beosztani. Szerintem olyan élményben volt részük, aminek hatására az egész életüket átértékelték.

 

Forrás: boomsbeat.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
divat

Szótár

Vasárnapi ebéd

Vasárnapi ebéd, vagy más néven Sunday Brunch egy olyan közös családi program, emlynek... Tovább

Bal csapás

A hajó balcsapáson halad, ha a vitorlába "balról csap" bele a szél. Versenyben a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes