Óceánra néző luxusvilla Sydneyben

hirdetes

Óceánra néző luxuslakás

Király Réka
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ezt a lenyűgöző házat 2012-ben építette a Rolf Ockert Design cég, Sydneyben. A cél az volt, hogy a tulajdonos úgy érezze magát, mintha minden nap egy ünnep lenne. Ezért is emelték kicsit magasabbra a házat, hogy az óceánban gyönyörködhessen minden nap.

Luyuslakás

 

Érdekel a lakberendezés? Akkor látogasd meg az Álmaim Otthona weboldalát, naponta frissülő lakberendezési trendekért, dekorációs ötletekért IDE kattintva!

 
Bár látszólag nagynak tűnik a ház, ez csak a nyitottságának köszönhető – minél közelebb a tengerhez, a napsütéshez és friss levegőhöz. 
 
Mivel a szomszédok közel vannak, ezért kellett magasabbra építeni a házat – így nem zavarnak a szomszédok a kilátásban, sőt, nem is látnak be a szobákba. A sok fény tágasabbá teszi a házat – kellemes és hangulatos.
 
 
 
Óceánra néző luxuslakás Sydneyben
 
 
Óceánra néző luxuslakás Sydneyben
 
 
 
Luyuslakás
A berendezése modern stílusú, luxus elemekkel és a legfinomabb textilekkel megtűzdelve. A fának köszönhetően barátságos, ám egyben elegáns is. Nincs túl sok szín, viszont nem is egyhangú a ház – sötétebb, világosabb és élénkebb színek is megtalálhatóak.
 
 
Luxuslakás
Luyuslakás

Természetesen ez inkább csak egy hétvégi ház, mint állandó otthon – van elég hely a vendégek fogadására és természetesen nem hiányozhat a medence sem.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
divat

Szótár

Baum

Nagyjából vízszintesen üzemelő rúd, profil, mely az adott vitorla alsó élének... Tovább

kutyabarát étterem

Kutyabarát étterem az az étterem, ahová gond nélkül bevihetjük négylábú kedvenceinket.... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes