OMEGA James Bond 007-es 50. évfordulóra készített gyűjtői darab Seamaster Diver 300m

hirdetes

OMEGA James Bond 007-es óra

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Seamaster Diver 300m

 

A James Bond 50. születésnapját ünnepelve, az OMEGA a hihetetlen népszerűségnek örvendő Seamaster Diver 300m James Bond óra egy különleges, frissített modelljét dobja piacra, melyet a 007-es ügynök a Goldeneye című film óta minden filmben visel.

James Bond luxus óra

 

Az új, a James Bond 007-es 50.születésnapra készített gyűjtői darab megvásárolható 41 mm-es, és 36,25 mm-es rozsdamentes acél kivitelben is, ellenállhatatlan lakkozott fekete számlappal, amelyet a 007-es monogram borít. Ez a különleges óra éppen időben kerül a vásárlók elé, pontosan akkor, amikor a 2012-es év várva várt és beharangozott 23-as számú James Bond film a Skyfall premierje várható, amelyben Daniel Craig újra átéli az ikonná vált titkosügynök hálás szerepét.

hirdetes

 A 36,25 mm-es átmérőjű James Bond 007-es 50. születésnapi kiadású gyűjtői darabját 7 óránál egy gyémánt kövecske díszíti. Az óra további jellemzője a kerámia alapú külső rámára vésett matt króm-nitrid búvár skála, amelyen az 50-es szám pirossal ki van emelve. Mindkét átmérőjű kiadás OMEGA 2507-es óraszerkezettel kapható, valamint olyan kifinomult és stílusos, a filmre utaló jellegzetességekkel van díszítve, mint amilyen a fegyver csövét ábrázoló designú vésett hátlap és golyó dekoráció a rotorra irányítva, amelyet egy közepén elhelyezkedő, tükröződés gátló bevonattal ellátott zafír kristályon keresztül pillanthatunk meg.

hirdetes

 


A James Bond 007-es 50. születésnapi kiadású gyűjtői darab a 41 mm-es és 36,25 mm-es kivitelben limitált 11,007, illetve 3,007 darabos kiadásban fog megjelenni a piacon. Mindkét kiadás egy OMEGA által levédett rozsdamentes acél óraszíjjal kerül forgalomba.


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 170

Átlagos értékelés: 4.7