Optimist Match Race 2010 - Beharangozó

hirdetes

Optimist Match Race 2010

Solymos Dóra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A 2009. évi első balatonfüredi Optimist Match Race sikerén felbuzdulva a Balatonfüredi Yacht Club idén is megrendezi az eseményt július 31-én és augusztus 1-jén. A Tagore sétány előtti vízterületen várhatóan a 2010. évi Optimist ranglista jelenlegi első 20 helyezettje versenyez, akik személyre szóló meghívót kapnak a szervezőktől.

Optimist Match Race 2010

Optmist Match Race 2010

Beharangozó

A rövid futamokat cirkáló-hátszél pályán rendezik, ahol – a párosverseny hagyományainak megfelelően – a pályajelek jobbról kerülendők. A szombati elődöntőn legjobban teljesítők részt vesznek a vasárnapi döntőn, a többi induló vasárnap hagyományos versenyt vív. A verseny győztesei a Balatonfüredi Yacht Club egyedi érmei mellé a támogató tárgyjutalmait kapják. Az első helyezett a tavalyi évhez hasonlóan Litkey Bence festményét nyeri. A hétvégét az izgalmas futamok után a társasági programok teszik majd még emlékezetessé.

hirdetes


A rendező Balatonfüredi Yacht Clubról:


Magyar főurak egy csoportja 1867. március 16-án megalapította Balaton-Füredi Yacht Egylet néven hazánk első vitorlás klubját. A klub elnöke gróf Batthány Ödön lett, aki Angliában vitorlázott és versenyeket is nyert. Az egyesület ma fiatal edzőket foglalkoztat, akiket folyamatosan segít a szakmai továbbképzésben. A BYC utánpótlás nevelése országosan a legjobbak között van, versenyzői kimagasló eredményeket érnek el külföldön is. Az egyesület komoly sportdiplomáciai tevékenységet fejt ki hazai és nemzetközi szinten. A BYC az egyik legeredményesebb vitorlás klub Magyarországon, tizenöt éve folyamatosan vezeti az egyesületi ranglistát. A Balatonfüredi Yacht Club 2009-ben, a Magyar Sport napja alkalmából a sport területén végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Magyar Sportért emlékérem EZÜST FOKOZATÁT kapta.

hirdetes

 

Optimist Match Race 2010 - VERSENYKIÍRÁS

 

Solymos Dóra
sport és rendezvényszervezés
Balatonfüredi Yacht Club

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Dirk

A dirk meghatározását lásd a pihentető szótárszónál. Tovább

Standard

Standard - széljelzõ az árboc csúcsán (="windex") Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 102

Átlagos értékelés: 4.8