Új gyereknevelési módszer Atlantában: az öregember-frizura

hirdetes

Új gyereknevelési módszer: az öregember-frizura

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Atlantában egy olyan gyereknevelési módszer terjedt el, ami elég szokatlan, de állítólag nagyon hatásos: öregember frizurát vágatnak a rossz gyerekeknek.

Öregember frizura

Ez a különleges módszer Atlantában terjedt el. Az értelmi szerző egy atlantai fodrász, aki ingyen vágja az úgynevezett öregember frizurát, ami igencsak nevetséges külsőt kölcsönöz a gyerekeknek. Az öregember frizurát csak fiúkon lehet alkalmazni, illetve ha valamelyik szülő elég kegyetlen, akkor a lányának is lenyírathatja így a haját, de szerintem az már tényleg durva kegyetlenség lenne. Ez a frizura úgy néz ki, hogy a fiúk haját a tetején kopaszra borotválják és csak oldalt hagyják meg a hajukat, pont úgy, mint a kopaszodó idős embereknek.

Öregember frizura

A módszert elsőként a fodrász alkalmazta, tehát amikor azt mondta, hogy hatásos, akkor nem a levegőbe beszélt, ugyanis ennek a módszernek a hatására a fia jegyei ugrásszerűen javulni kezdtek. Amikor belépett ezzel a hajjal az osztályba, a gyerekek csúfolni kezdték, így a fiú bármit megtett azért, hogy békén hagyják. Ezek szerint nagyon hatásos ez a módszer, de vajon mekkora lelki sérülést okoz a gyerekeknek?

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 130

Átlagos értékelés: 4.9

divat