Óriási takaró óriási kötőtűkkel - Nem létezik lehetetlen!

hirdetes

Óriási takaró óriási kötőtűkkel

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Megunta a hagyományos kötögetést és valami újat szeretett volna kipróbálni, de sehol nem talált hozzá semmilyen kiindulópontot az interneten, ezért saját projektbe kezdett. A végeredmény elképesztő lett! Óriási takarókat alkotott óriási kötőtűkkel!

Takaró, kötőtű

A lány beszerzett két seprűnyelet és rengeteg gyapjút, amiből megalkotta a gigantikus méretű gombolyagot. A seprűnyeleket később műanyag csövek váltották fel, amik amúgy is sokkal jobban hasonlítanak egy kötőtűre. Mindez pár óra leforgása alatt történt. Hihetetlen, de első próbálkozásra sikerült az, amit szeretett volna, vagyis megkötötte első óriástakaróját. A lány munkájának hamar híre ment az interneten: már ott tart, hogy saját készítésű takaróit árulja.

hirdetes

 

Takaró

Kötőtűkkel és fonalakkal igazán érdekes dolgokat lehet alkotni, akár kicsiben, akár nagyban nézzük. Ez a lány is hódolt ennek a szenvedélynek, azonban egy nap úgy döntött, belevisz egy kis változatosságot munkáiba. Úgy érezte, szeretne valami igazán nagyot kötni, de ezt a tervét nem volt olyan egyszerű megvalósítani, ugyanis se az interneten, sehol máshol nem talált hozzá megfelelő leírást. Ezért úgy döntött, saját maga megpróbál kitalálni valamit. Sok esetben az ehhez hasonló tervek kudarcba szoktak fulladni, azonban ez a történet teljesen máshogy végződött.

 

Gyapjú

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 209

Átlagos értékelés: 5.0

kreatív