Íme, a világ legötletesebb karácsonyfája

hirdetes

A világ legötletesebb karácsonyfája

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Vannak olyan emberek, akik mindig fel akarják hívni magukra a figyelmet, még a szeretet ünnepén is. Azt hiszem, ez esetben sikerült. Most bemutatjuk a világ legextrémebb karácsonyfáját.

Karácsonyfa

Vannak olyan helyek a világban, ahol a szomszédok versenyeznek egymással, hogy kinek van ragyogóbb, extrémebb és feltűnőbb karácsonyfája. Patrick Krugernek, aki Seattleban él, szintén hasonló feltűnési viszketegsége volt, ezért egy olyan ötlettel állt elő, ami tarolt. A karácsonyfát a nappali közepére állította, viszont nem egy átlagos magasságú karácsonyfát szerzett be, ami elfért volna egy átlagos nappaliban, hanem egy extrém magasat, ami átdöfi a tetőt. 

Karácsonyfa

A fenyőfa 4,2 méter magas volt, viszont volt egy kis furfang a történetben. Patricknak ugyanis esze ágában nem volt tönkretenni a nappaliját, ezért kettéfűrészelte a fát és a másik felét elhelyezte a tetőn. Vagyis ez nem az, aminek látszik, csupán egy optikai csalódás, amit remekül kivitelezett. Szerintem nagyon ötletes, lehet, hogy jövőre én is kipróbálom.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
kreatív

Szótár

Cukorbetegség

A cukorbetegség (diabetes mellitus vagy "diabétesz", magyarul... Tovább

Soling

Soling vitorlás hajó leírása A Soling Norvégiából indult hódító útra,ugyanúgy,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes