Pelorus

hirdetes

Pelorus

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Amikor egy ügyfél tejhatalmat ad a tervek készítése felett, az egyszerre áldás, és átok, ha nem nősz fel a feladathoz, nem fogod elnyerni a megrendelő elismerését. A Pelorus kiváló projekt volt nekünk, és kimondottan elégedettek vagyunk az eredménnyel, mint ahogy az ügyfél is.

Pelorus

Sikerült készíteni egy általános belső elrendezést illető tervet, a külső általános stílus tematikáját, és a gyakorlati mérnöki részleteket olyan szintre, mint azelőtt nem. Az organikus görbék, és a felépítmény formái tovább visszhangzanak a hajótest vonalain, egybekötve a két formát, hogy egy olyan harmóniát kapjunk, ami kellemes a szemnek, ez annak idején igencsak egyedinek számított, és remélhetőleg állja majd az időt is.

 


Az övvonalat, ami a hajófartól fut előre, és a horgony felé árad a HMS Belfast páncéllemezei ihlették, ami azóta is árral szemben hasít a régi londoni stúdiónkból.

hirdetes

Ha olyan jachtot sikerül létrehoznom, amit a design világában mozgó bátyáim is vonzónak találnak, az igazán elégedetté tesz. Tájékozott megjegyzések elismert, és tehetséges tervezőktől, és ügyfelektől mindig többet jelent akármilyen más forrásnál, kiváltképp, ha nem negatívak!


A partnerem, Vanessa hozakodott fel a projektnek a névvel, mindig elnevezzük a jachtjainkat, sokkal jobb, mint egy hideg szám, és a kliens is annyira megkedvelte, hogy végül a hajó végleges neve is ez lett. A jacht máshoz került, de nagyon örültünk, hogy megtartotta az eredeti nevét.

hirdetes

Forrás: http://www.superyachtworld.com/yachts/the-most-beautiful-superyachts-ever-built/?pid=377

DATA: Year: 2003 LOA: 115m Builder: Lürssen Exterior: Tim Heywood Interior:
Terrence Disdale
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hajó sport tenger,óceán utazás

Szótár

Bal csapás

A hajó balcsapáson halad, ha a vitorlába "balról csap" bele a szél. Versenyben a... Tovább

Pozitív csapás

 Cirkálásnál, azaz kreuzban, az a szakasz, amely közelebb visz minket célunkhoz. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes