22 plasztikai műtét után lett elégedett a külsejével

hirdetes

22 plasztikai műtét után lett elégedett külsejével

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Elege lett abból, hogy állandóan elutasították a férfiak, ezért úgy döntött, kezébe veszi a sorsát és kés alá fekszik. 22 plasztikai műtétet végeztek el rajta, mire elégedett lett a külsejével.

Plasztiki műtét

Gina Blacksnek elege lett abból, hogy állandóan megszólják férfias külseje miatt és hogy már évek óta nem talál párt, amiről valószínűleg szintén a külseje tehet, ezért olyan tettre határozta el magát, amire szerintem az emberek a legnagyobb elkeseredésükben vállalkoznak: kés alá feküdt. De nem csak egy apró orrműtét miatt, hanem gyakorlatilag olyan szinten átalakították a külsejét, hogy alig lehet ráismerni. A 39 éves tanűrnő ma már boldog és elégedett magával, viszont ez 8 évébe és 16 millió forintjába került, ugyanis ennyi idő alatt sikerült teljesen kikupálni.

 

Előtte és utána:

Gina Blacks

Plasztiki műtét

A plasztikai műtétek sorozata 2007-ben kezdődött. 8 éven keresztül összesen 22 beavatkozáson esett át, köztük arcműtéten, zsírleszíváson, mellnagyobbító műtéten és hajbeültetésen. Hat különböző országot járt be, hogy eljusson a legjobb orvosokhoz: elutazott Pakisztánba, Thaiföldre, Ciprusra, Angliába, Belgiumba és Tunéziába.

 

Ma már Gina teljesen elégedett magával. Fiatal éveit teljesen egyedül töltötte, mert a férfiak sorban utasították el. A párkapcsolat, mint olyan, mindig is egy elérhetetlen álom volt számára egészen mostanáig, ugyanis most azok a férfiak, akik eddig megvetően néztek rá, most a lábai előtt hevernek és ő utasítja el őket.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Manőver

A hajóval végrehajtott mûveletek, mozdulatok neve. Tovább

Bandázsolás

A bandázsolás a kötélvég összefonása, másnéven babázás, vagy fuxolás. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 199

Átlagos értékelés: 4.8

divat