Egy programozó túllicitálta Beyoncet és Jay Z-t: ő vette meg a luxusvillát

hirdetes

Egy programozó túllicitálta Beyoncet és Jay Z-t

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Beverly Hillsben áruba bocsájtottak egy gyönyörű luxusvillát 70 millió dollárért, amire Beyonce és Jay Z is pályázott, azonban egy programozó túllicitálta őket és végül övé lett a luxusvilla.

Programozó

Marcus Presson egy egyszerű programozóként kezdte, aki feltalált egy végtelenül egyszerű, mégis szórakoztató játékot, a Minecraftot. Egy ideig abból a pénzből élt, amit ez a játék hozott neki, de amikor el akarta adni, olyan vevője akadt, akire még álmában se gondolt volna: a Microsoft. Itt vett egy hatalmas fordulatot az élete, ugyanis a Microsoft 2,5 milliárd dollárt fizetett ezért a játékért, ami hatalmas összeg. Ezt az is mutatja, hogy Marcuc egy olyan luxusvillát vásárolt Beverly Hillsben, amire még Beyoncenek és Jay Z-nek se volt pénze.

Programozó

Marcus végül megvette a lenyűgöző szépségű otthont nyolc hálószobával, 15 gyönyörűen berendezett fürdőszobával és egy hatalmas medencével, ahonnan belátni egész Los Angelest. A ház minden egyes berendezési darabja hihetetlenül drága, még a vécécsészék és 5600 dollárba kerülnek. Ennek a licitáló háborúnak a 33 éves pop díva és a 45 éves rapper voltak az élharcosai. hát most irigykedhetnek a milliárdos programozóra.

Programozó

A luxusvilla 70 millió dollárba került, ami 17 millió forintnak felel meg. Mondhatni a programozó egy egész palotát vásárolt, amit szerintem ki se fog tudni teljesen használni: azon kívül, hogy rengeteg fürdőszoba és hálószoba található benne, a luxusvilla tele van padlótól a mennyezetig érő ablakokkal, találunk benne egy saját mozit is, színházszobát és egy külön édességszobát cukorka adagolókkal.

 

Forrás: dailymail

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Új építésű lakás Herceghalom

Miért kiváló választás egy új építésű lakás Herceghalmon? Herceghalom a... Tovább

Exkluzív rendezvényhelyszín

Exkluzív rendezvényhelyszín olyan hely a különféle rendezvények megtartásakor, ahol... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 168

Átlagos értékelés: 4.7

kreatív