Egy programozó túllicitálta Beyoncet és Jay Z-t: ő vette meg a luxusvillát

hirdetes

Egy programozó túllicitálta Beyoncet és Jay Z-t

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Beverly Hillsben áruba bocsájtottak egy gyönyörű luxusvillát 70 millió dollárért, amire Beyonce és Jay Z is pályázott, azonban egy programozó túllicitálta őket és végül övé lett a luxusvilla.

Programozó

Marcus Presson egy egyszerű programozóként kezdte, aki feltalált egy végtelenül egyszerű, mégis szórakoztató játékot, a Minecraftot. Egy ideig abból a pénzből élt, amit ez a játék hozott neki, de amikor el akarta adni, olyan vevője akadt, akire még álmában se gondolt volna: a Microsoft. Itt vett egy hatalmas fordulatot az élete, ugyanis a Microsoft 2,5 milliárd dollárt fizetett ezért a játékért, ami hatalmas összeg. Ezt az is mutatja, hogy Marcuc egy olyan luxusvillát vásárolt Beverly Hillsben, amire még Beyoncenek és Jay Z-nek se volt pénze.

Programozó

Marcus végül megvette a lenyűgöző szépségű otthont nyolc hálószobával, 15 gyönyörűen berendezett fürdőszobával és egy hatalmas medencével, ahonnan belátni egész Los Angelest. A ház minden egyes berendezési darabja hihetetlenül drága, még a vécécsészék és 5600 dollárba kerülnek. Ennek a licitáló háborúnak a 33 éves pop díva és a 45 éves rapper voltak az élharcosai. hát most irigykedhetnek a milliárdos programozóra.

Programozó

A luxusvilla 70 millió dollárba került, ami 17 millió forintnak felel meg. Mondhatni a programozó egy egész palotát vásárolt, amit szerintem ki se fog tudni teljesen használni: azon kívül, hogy rengeteg fürdőszoba és hálószoba található benne, a luxusvilla tele van padlótól a mennyezetig érő ablakokkal, találunk benne egy saját mozit is, színházszobát és egy külön édességszobát cukorka adagolókkal.

 

Forrás: dailymail

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
kreatív

Szótár

Csörlő

A csörlő a kötélbehúzást megkönnyítő szerkezet. Tovább

Cukorbetegség

A cukorbetegség (diabetes mellitus vagy "diabétesz", magyarul... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes