Pünkösdi Regatta 2009, Harmadik napi beszámoló és eredménylista

hirdetes

Pünkösdi Regatta 2009, Harmadik napi beszámoló és eredménylista

Tóth Mátyás
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 A 2009-es Pünkösdi Regatta harmadik és egyben utolsó verseny napján a mezőny reggel 9.00-kor rajtolt Keszthelyen. A gyenge szél miatt az ábrahámhegyi befutót áttették Fonyódra.

 

Pünkösdi Regatta 2009, Keszthely-Fonyód, június 1.

Pünkösdi Regatta 2009, Harmadik napi beszámoló és eredménylista

 Pünkösdi Regatta 2009 - Az utolsó nap

A 2009-es Pünkösdi Regatta harmadik napján a vitorlázókat napsütés és gyenge, nyugatias szél fogadta. 9.00-kor eldördült a rajtlövés és a mezőny elindult, három perccel később pedig előkerültek a spinakkerek, bliszterek.

Minimális szél a 2009-es Pünkösdi Regatta harmadik napján

A szél iránya és ereje elég változatos volt, emiatt sokat változtak a pozíciók, helyezések. A keszthelyi öbölből kiérve a szél teljesen elfogyott, a déli part felé húzva azonban lassacskán, de lehetett haladni. Sokan benn ragadtak az öbölben  és a szél hiánya miatt egyre többen indították be motorjukat és hazafelé vették az irányt.

hirdetes

Pályarövidítés Fonyódnál

A pályát az időjárás miatt lerövidítették és Fonyódnál befuttatták a még versenyben lévő hajókat. A befutó előtt a szél átfordult és kreuzolni kellett. Kisebb-nagyobb csíkokban jött egy-egy breeze, ezekben lehetett haladni. Az első hajók 14.00-15.00 körül értek be.

Pünkösdi Regatta 2010

A 2009-es Pünkösdi Regatta díjkiosztójára hagyományosan a 2010-es Pünkösdi Regatta második napján kerül sor. Ezt a tradíciót követve a 2008-as Pünkösdi Regatta díjkiosztóját a második nap estéjén tartották meg a rendezvénysátor melletti színpadon.

Pünkösdi Regatta 2009 - Eredménylista

EREDMÉNYLISTA

 

Tóth Mátyás

Pünkösdi Regatta 2009, Harmadik napi beszámoló és eredménylistaPünkösdi Regatta 2009, Harmadik napi beszámoló és eredménylistaPünkösdi Regatta 2009, Harmadik napi beszámoló és eredménylistaPünkösdi Regatta 2009, Harmadik napi beszámoló és eredménylista

További képek

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Cirrus

A cirrus egy 8-12 km magasan úszó apró fehér pamacsos felhőfajta. Ha kis számban... Tovább

Nautic 12 Racer vitorlás hajó

Adatok Tervező:            &n... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes