Nem akarták, hogy kárba menjen az étel, ezért a rászorulóknak adták

hirdetes

Esküvő helyett jótékonysági est

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Folwer házaspárnak egy konténernyi étel maradt a nyakára, amit a lányuk esküvőjére rendeltek és már ki is fizették, viszont a lány meggondolta magát. Így ezzel a hatalmas ételmennyiséggel muszáj volt kezdeni valamit.

Esküvő helyett a rászorulókon segítenek

Néha nem éri meg előre tervezni. Ezt bizonyítja annak az atlantai házaspárnak, Carol és Willie Folwernek az esete, akik megrendezték a lányuk esküvőjét és ki is fizették az ételeket, azt a négy fogásos menüt, amit kétszáz vendégnek szántak. Azonban az esküvő elmaradt, mert a lányuk meggondolta magát – mindezt negyven nappal a nagy nap előtt. Így a szülők ott maradtak egy rakás étellel, amit viszont nem akartak kidobni. Ezért egy igazán szokatlan, mégis nagyvonalú ötlettel álltak elő: az ételt szétosztogatták a hajléktalanok és más rászorulók között.

 

Esküvő helyett a rászorulókon segítenek

A házaspár végre is hajtotta tervét: a nyakukon maradt hatalmas ételmennyiséget mind felajánlották a rászorulóknak a Hosa Fees the Hungry-n keresztül, akik a város egyik legjobb éttermébe szerveztek egy jótékonysági rendezvényt a hajléktalanoknak. Az étteremben legalább kétszáz rászoruló jelent meg – köztük sok gyerek – így bőven jutott étel mindenkinek. Így az ételek se vesztek kárba, ráadásul olyanok lakhattak jól belőle, akik egyébként nem engedhették volna meg maguknak hogy ilyen ételeket fogyasszanak.

Esküvő helyett a rászorulókon segítenek

A rendezvény annyira jól sikerült, hogy a házaspár máskor is meg szeretné ezt ismételni, csak persze más körülmények között és nem egy esküvő elhalasztásával. Szeretnének majd szponzorokat is bevonni ezekbe a jótékonysági projektekbe – így mindenki jól járhat. De különösen a környék rászorulói, akiknél között nem ritka, hogy éjszaka üres gyomorral fekszenek le.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balatonkenese Marina Port

 A Balaton keleti medencéjének keleti partján található a Kenese Port kikötője, mely... Tovább

Lazy Jack

 A nagyvitorla bumra szerelt zippzáros zsákja. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 187

Átlagos értékelés: 4.8

divat