Találkozunk-e plus size modellekkel a reklámokban, magazinokban?

hirdetes

Reklámok plus size hölgyeknek

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A sajtó test imázsok keveredésén és plus size reklámokon dilemmáznak mostanában. Láttunk már komoly bukásokat a Targetnél a modelleket, és a termékek színneveit illetően, megjelentek a plus size Barbiek, a vállalatok valójában nem használnak igazi plus size modelleket és a Lululemon vezetője a vásárlók méretét kifogásolta.

Reklámok - plus size

Mindannyian tudjuk, hogy az egészséges életmód mindenki fejében ott van, de nem kellene ezt hangsúlyozni a ruha reklámokban. Minden méretű vásárlónak látnia kellene, hogy hogyan öltözhet fel.


A cikkek olvasása közben rájöhetünk, hogy a plus size vásárlók egyöntetűen azt állítják, hogy a kiskereskedőknek/ reklámozóknak mindenképpen igazi plus size modelleket kéne alkalmazniuk. A probléma az, hogy az átlagos plus size modellek 40 vagy 42-es méretűek, míg egy átlagos nő 44-es méretet hord, akkor mi számít plus size-nak?


A Huffington ezt írja:


„A legtöbb plus size vásárló több valóságos méretű nőt akar látni. A PLUS Model Magazin által végzett 2013-as kutatás szerint 91,4 %-a a válaszadóknak 42-esnél nagyobb méretű plus size modellt szeretne látni a hirdetésekben és magazinokban és a nők 94,8%-át nem érdekli, hogyha 36,38, 40-es méretű modellek mutatják be a plus size piacot.”  


Szerinted a 2004-es Dove „Valódi Szépség” kampánya miért volt olyan sikeres? Megmutatta, hogy milyen egy igazi nő. A plus size vásárlók igazi plus size vásárlókat akarnak látni. El ne felejtsd ellenőrizni, hogy a kiadványaid nem zavarnak-e valakit.  

Reklámok - plus size

Forrás: http://www.popai.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Céges rendezvényhelyszín

Céges buli, céges rendezvény, céges vacsora? Céges rendezvényhelyszínt keresel Budapesten,... Tovább

Tőkesúly

A tőkesúly a nagyobb hajókon a víz alatti ellensúly. Nevezik még kielnek vagy ballasztnak. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 208

Átlagos értékelés: 5.0

divat