Retrostars Balatonfüred Retrostars 2017, augusztus 19. Balatonfüred.

hirdetes

Átélnéd megint a ’90-es évek mámoros hangulatát? Most megteheted!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Te is éltél a ’90-es években? Te is emlékszel a kirobbanó szabadság ízére, a fiatalság mámoros nyaraira? Ha szeretnéd ismét átélni, most egy éjjel erejéig megteheted! 

Te is éltél a ’90-es években? Te is emlékszel a kirobbanó szabadság ízére, a fiatalság mámoros nyaraira? Ha szeretnéd ismét átélni, most egy éjjel erejéig megteheted!

Immár hatodik éve rendezik meg Balatonfüreden a SunCityben a Retrostars bulit, ami egy hatalmas koncert és buli kavalkád. Mi miért leszünk ott? Te miért gyere? Elmondjuk!

hirdetes

 

 

Retrostars 2017 Balatonfüred és azok a boldog ‘90-es évek

Igen, mi ott leszünk a Retrostarson és beszámolunk róla, milyen volt. De nem csak ezért megyünk, hanem azért, mert az előző 5 Retrostarsból 4-en is voltunk és nagyon élveztük. A ’90-es éveknek megvan az a hangulata, amit sosem felejt el senki, aki akkor élt. Aki nem élt, az pedig vágyakozik rá, mert tudja, érzi, hogy egy különleges kor volt. Az évtized elején történelmet írtunk, véget ért a diktatúra, hirtelen eljött Magyarországra is Amerika. A Mc Donald’s, a sorra nyíló nyugati üzletek, a szabad piac, a KFT-k, a megnyílt határ mind-mind csoda volt. Ezzel együtt jött az MTV a Z+ csatorna és a magyar klipek, zenék. Ezek a zenék azt a boldog, optimista hangulatot tükrözték, ami az országban is uralkodott. Ha elmész egy rerto bulira, nem kell drog, gyakran még alkohol sem, megszólal a Happy Gang, és máris érzed azt a felhőtlen boldogságot, amit annak idején.

 

Nekünk nem kellett ahhoz speed, vagy extasy, hogy boldogan végigtáncoljunk egy estét. Ha szerelmi bánatunk volt, elővettük a V-techet vagy a Groovhouse-t, és a zenével együtt szállt az érzelem. Az évtized vége sem szűkölködött jó zenékben, Sub Bass Monster, Fresh volt a nagy kedvencünk, emlékeztek? Nos, ha te is tudod, miről beszélek, akkor 19-én irány a balatoni Riviéra, Füred, és a Sun City, ahol megint fiatal lehetsz, önfeledten bulizhatsz, úgy, ahogy régen. 

 

Az esemény részletes programját itt találod!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Vízből mentés

Vízből mentés: (=Man Over Bord) a hajóból kiesett személyért ill. tárgyért való gyors... Tovább

Denevér

A Denevér a nagyvitorla hátsó ívelt része. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes