Elmondom, miért nem megyek soha többet a Retrostarsra

hirdetes

Miért nem megyek többet a Retrostars bulira?

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Imádom a ’90-es évek zenéjét, akkor még tudtak olyan zenéket csinálni, amire igazán lehetett bulizni. Ezért jártam eddig a Retrostarsra, mely ezeknek a zenéknek a hazai Mekkáját ígérte, de két csalódás után soha többet nem megyek. Miért? Elmondom. 

Elmondom, miért nem megyek soha többet a Retrostarsra

 

Az első Retrostars szuper volt. VIP sátor, korlátlan étel és ital fogyasztással, a legnagyobb magyar előadókkal a nyári éjszakában kint a balatonfüredi Kisfaludy strandon. Aki ott volt, nem felejti. A második már a Sun Cityben volt, amely akkor élte virágkorát, a Balaton legkülönlegesebb, legmenőbb szórakozóhelye volt. VIP-ben már ugyan nem volt étel, csak ital, de abból legalább az olcsóbbakból volt korlátlan. Az előadók is szuperek voltak.

 

Aztán eljött az, ami a kis fesztiváloknál (Balatonpark, Hegyalja fesztivál stb), a szervezők még többet akartak keresni a bulin, ami a színvonal romlására ment. Ilyen az emberi kapzsiság és sajnos ez tette tönkre számomra ezt a bulit is. A következő évben ugyanis már élvezhetetlen volt a zene, a kihangosítás összeomlott, egy nagy recsegéssé vált az egész koncert. Csak a fütyülés hallatszott a bulizók közül, de a szervezők ígérték, ősszel mindenkit kárpótolnak.

hirdetes

 

Az őszből nem lett semmi, aztán már azt mondták, de majd jövőre. Nos, mit kaptunk következő évben? A VIP-ben pénzes fogyasztás, és semmi többletet az alapjegyhez képest. De minek venne az ember akkor iszonyat drágán VIP jegyet? Jó, ne legyen VIP idén, de akkor mi? Nos, többször voltam idén a Sun Cityben, bulit keresve, hát sajnos ez a hely már nem a Balaton legmenőbb szórakozóhelye. Üresen kongó utcák, bezárt üzletek. Nem az a hangulata már, ami volt. Ezért nem érdemes oda mennem. Ráadásul az idei Retrostras kínálata sem az, amire azt mondanám, érdemes. Ha Balatonfüred, és buli, akkor inkább Cocomo a Silver udvarban, ahol minden megvan ahhoz, hogy jól érezzem magam. Ott talán nem érzem azt, hogy még egy bőrt akarnak lehúzni rólam, mindig kevesebbet és kevesebbet adva. Mert ilyen a Retrostars….. 

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Cápafog

A cápafog az árbocra szerelt fogas fémszerelvény, mely a vitorlafelhúzók fémcsatjának... Tovább

Kerékpártúra a Balatonon, Alsóörsi indulással

Ha gyakorlott kerékpárosok vagyunk, vagy akár több hetet is lent tudunk tölteni a Balatonnál,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 194

Átlagos értékelés: 4.8

autó divat érdekességek