42. Kékszalag eredmények 2010: a nyertesek és a befutók teljes listája elősször itt, a Vitorlázás.hu-n!

hirdetes

Riportsorozat a 2010-es, 42. Kékszalag alkalmából

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

2010. július 2-án állnak rajthoz a 42. Kékszalag Tókerülő Verseny résztvevői Balatonfüreden. A mintegy 700 induló között lesznek amatőrök, profik, ismert személyek, sportolók akik mind-mind ennek a nagyszerű sportnak, a vitorlázásnak szeretnének hódolni.

Kékszalag 2010

Katamaránok is  a 42. Kékszalagon

A magyar vitorlás szövetség elnöksége 2001 október 30-án döntött arról, hogy a kékszalag versenyeket minden évben megrendezik. A páratlan években sorra kerülő versenyeket a "hagyományos" jelzővel illetik, ezeken szigorúbbak az osztályokra vonatkozó szabályok, míg a páros években a "nyílt kékszalagra" kerül sor, ahol gyakorlatilag az egyetlen korlátozás, hogy egytestűek indulhatnak. Az idei verseny sporttörténeti újítása, hogy ezúttal többtestűek, főként katamaránok is rajthoz állhatnak.

hirdetes

A legesélyesebb indulók, eredmények 2010

Riportsorozatunkban a kékszalagon induló, a  vitorlás világ legeredményesebb versenyzőit kérdeztük. Célunk a nagyközönségnek, a vitorlázás szerelmeseinek, azt amatőr szinten űzőknek bemutatni a versenyzőket, a versennyel kapcsolatos célukat, várakozásukat, tapasztalataikat. Ne csak nevek legyenek azoknak, akik a vitorlás versenyekben nem jártasak. Tudjuk meg Ők hogyan készülnek erre a nagy megmérettetésre.

Esélylatolgatás és várható eredmények a 42. Kékszalag-ra 2010

Az a tény, hogy a versenyen  idén indulnak először Katamarán típusú vitorlások megosztja a vitorlás társadalmat. Célunk nem az ellentétek valamint a negatívumok kiemelése. Természetesen megoszlanak a vitorlázók céljaik. Vannak, akik nyerni akarnak, sokan minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a legjobb teljesítményt érjék el és vannak, akik csak a Balatonnak, a sport szépségének akarnak hódolni.

hirdetes

Kövessék figyelemmel naponta új interjúval jelentkező sorozatunkat, és ismerjék meg a Kékszalag legesélyesebb versenyzőit.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Mannschaft

Ejtsd: mancsaft. A mancsaft a  legénység, versenyzõtárs. Tovább

Utazás

Ki ne szeretne utazni?? :) Buta kérdés, biztos, hogy mindenki! Utazni lehet sokféleképpen,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 165

Átlagos értékelés: 4.8