Rolex Miami OCR 2010 - Eredmény

hirdetes

Rolex Miami OCR 2010 - Eredmény

tóth mátyás
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Befejeződött a Rolex Miami OCR 2010 vitorlás verseny, amely a 2009-2010-es ISAF Világkupa sorozat második állomása volt.

Rolex Miami OCR 2010 - Eredmény

Rolex Miami OCR 2010 eredmény

 

 

Rolex Miami OCR 2010 - Detre Diána & Berecz Zsombor

Berecz Zsombor a Laser hajóosztályban indult és végül az arany csoportban, a 48. helyen zárta a versenyt 104 indulóból. Futameredményei: BFD, BFD, 26, 5, 5, 21, (DNS), 23, 13, 28.

Rolex Miami OCR 2010 - Detre Diána

Detre Dia a verseny utolsó előtti napjáról számolt be pár szóban:

"Még mindig rettentő trükkösek a körülmények. Abszolút random rendeszerben jönnek-mennek a pöffök, nagyon kell figyelni. Még akkor is, ha mindent jól csináltál, bejöhet a másik oldal az addig lemaradtaknak, és huss, oda is az addig verejtékes munkával megszerzett előny.

hirdetes

Szikrázó napsütésben, 8-13 csomós szélben ment ma le 2 futamunk. Ma végre sikerültek dolgok, amik eddig nagyon nem akartak összejönni. De még is, a jobb menetekből is csak 13, 16-ra futotta .
Elképesztő csiki-csuki játék ment ma a pályán. Aki tudott siklani, az vitt mindent. Aki csak egy pillanatra is kihagyott, vagy épp nem találta a pöfföt, az nagyon megbánta. De az sem volt mindegy, hogy 13 vagy 13,5 csomós az a pöff. RS:X-nél, ilyen siklás határon elképesztő különbségek tudnak kialakulni.

A mai nappal sem tudtam előrébb lépni, maradtam a 16. helyen. Viszont annak örülök, hogy a pályán a tavalyi évhez képest, állandó partyban vagyok a világ 15 legjobb szörfös nőjével. Ez a fejlődés nagyon bíztató az ide évre és a jövőre nézve. Nekem sajnos a holnapi nap az utolsó, mivel a 10-be kerülésre semmi esélyem már. Midenképpen szeretnék egy méltó befejező napot produlálni."

hirdetes

Dia az utolsó napon egy 14. és egy 16. helyet ment, így a 25 indulóból a 16. helyet tartotta meg. Futameredményei: 15, 16, 16, (20), 13, 16, 14, 16.

 

Mind kettőjüknek gratulálunk!

www.vitorlazas.hu

 

 

 

 

Forrás: vitorlazas.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Rolex Middle Sea Race

Rolex Middle Sea Race történet A Rolex Middle Sea Race egy klasszikus, magas presztizsű... Tovább

Kalóz

A Kalóz kétszemélyes, biztonságos jolle. Versenyzéskor ketten használják, de ideális... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 162

Átlagos értékelés: 5.0