Royal Scotsman luxus vonat - Skócia gyönyörű tájai vonatról luxus körülmények között, exkluzív gasztronómiai élményekkel.

hirdetes

Royal Scotsman királyi vonat Skóciában

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Royal Scotsman luxus vonat - Skócia gyönyörű tájai vonatról luxus körülmények között, exkluzív gasztronómiai élményekkel.

Luxus vonatút Skócia

Amikor utazást teszel a Royal Scotsman luxus vonaton, a legexkluzívabb körülmények között vonatozhatsz át a Skót felföldön, elképesztően megkapó, a kristálytiszta vizű tavak vízfelszínén visszatükröződő napsugarak és fenyőerdővel borította hegyek között.

 

 

A luxus vonat 36 utast szállít, és Skócia leggyönyörűbb tájait érinti útvonala, és mindezt a privát lakosztályok magányából csodálhatja a szerencsés utas. A legjobb kilátás a tájra persze a vonat utolsó vagonjában kialakított, nyitott megfigyelő térben van. Ezen a vonaton utazva a legjobbat kapod mindenből – a relaxáció minden formája biztosítva van. A gasztronómia top kategóriáját képviselő éttermének konyhájában a helyi termelők legjobb termékei szolgálják az alapanyagokat, és természetesen a híres skót whisky legjobbjait is megkóstolhatod.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Mozgókötél

Mozgókötél - a vitorlák fel, le és kezelésére használt kötelek Tovább

Bilge

A bilge hajófeneket, hajóűrt jelent, mint például a fenékdeszka alatti terület. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 159

Átlagos értékelés: 4.9