Sir Anthony Hopkins 50 éve írt egy keringőt – Most hallja életében először

hirdetes

Keringőt írt 50 éve – Most hallja életében először

SF
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sir Anthony Hopkins a világ egyik legnagyobb színésztehetsége, megannyi filmben bizonyította már, hogy miért is ő Hollywood egyik legfényesebb csillaga. Azt azonban kevesen tudják róla, hogy színészi karrierje előtt zeneszerző volt.

Sir Anthony Hopkins

Dr. Lecter sokaknak (szerintem szinte mindenkinek) új oldaláról mutatkozik be. Rengeteg szerepben láthattuk már, azonban engem is megdöbbentett, hogy nem csak a színészetben tehetséges. Sir Hopkins ötven évvel ezelőtt írt egy keringőt, amelyet akkor csupán papírra vetett, azonban megzenésíteni nem tudta. Így fél évszázaddal a komponálás után azonban a sors összehozta André Rieu-val, akit ugyancsak meglepett, hogy mire kéri a világ legnagyobb színésze. Úgy gondolta, eljött az idő, és André a legtökéletesebb személy, aki megzenésítheti művét.

 

Sir Anthony Hopkins

A waltzert három évvel ezelőtti bemutatóján Sir Hopkins is jelen volt. A közönség tapsviharral fogadta az előadást, azonban a színész reakciója még csodálatosabb, de inkább megható. Könnybe lábadt látszik a boldogság, hogy megannyi év után először hallja művét. A világnak még több hasonló emberre lenne szüksége, és kevesebb úgynevezett celebre.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
kreatív

Szótár

Romantikus étterem

A romantikus éttermek szerte a világon a párok kedvenc helyei. Mint minden országban, nálunk... Tovább

Nautic 370 Run vitorlás hajó

A hajó extravagáns megjelenése a legújabb trendeket követi, maximálisan szem előtt tartva... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes