Soneva Kiri Étterem - az esőerdő fáinak koronájában kialakított asztalokkal - Koh Kood Thaiföld

hirdetes

Soneva Kiri Étterem - az esőerdő fáinak koronájában kialakított asztalokkal

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Soneva Kiri Étterem - az esőerdő fáinak koronájában kialakított asztalokkal. Ha valaki  pihenésre vágyik, szerintem ez a lehető legalkalmasabb hely.

Soneva Kiri Étterem


A Soneva Kiri az egyik legexkluzívabb búvóhely Thaiföld talán legérintetlenebb és legvadabb szigetén, Koh Kood-on. A szálláshelyek természetes szépsége páratlannak mondható, a 27 villa egyikében pihenni életre szóló élmény. És talán a legfelemelőbb a fák koronái között elkölteni a vacsorát egy fészekszerűen kialakított asztalnál. Az óriási, vesszőből font fészkek 5 méteres magasságban kerültek kialakításra, azokon a kiválasztott fákon, ahonnan mind a tenger, mind pedig az esőerdő látványa a vendég elé tárulhat.

hirdetes
Soneva Kiri Étterem

Az étterem thai specialitásai a környező partokon fogott halakból, illetve egyéb, teljesen bio összetevőkből készülnek. Az étterem pincérei elég kalandosan, kötélpályákon jutnak fel a vendégekhez.
De természetesen ha egy kis magányra, és még nagyobb egzotikumra vágynának a vendégek, megoldható az is, hogy hajóval megközelítve egy elhagyatott partszakaszon kettesben vacsorázva tölthessék el az estét.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Kávézó Budapesten

A tökéletes kávézó Budapesten mindenkinek más jelent, abban azonban egyetérthetünk, hogy a... Tovább

Utazás

Ki ne szeretne utazni?? :) Buta kérdés, biztos, hogy mindenki! Utazni lehet sokféleképpen,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes