Eredményt hozott a sportkommunikáció a Live PR-nek

hirdetes

Sportkommunikációval erősít a Live PR

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Live PR már 2007 óta foglalkozik sportkommunikációs feladatokkal. A tavalyi év vége ezen a területen ismét fellendülést hozott az ügynökség számára. A Magyar Vitorlás Szövetség és az A-Híd OSC Újbuda vízilabdaklub is őket bízta meg kommunikációjuk szervezésével és lebonyolításával.

Sportkommunikáció

„A sport területén is egyre többen ismerik fel, hogy professzionális, tervezett kommunikáció nélkül nem lehet kiszolgálni a nézőket, a szponzorokat és a médiát. Talán véletlen egybeesés, de valószínűbbnek látszik, hogy a szakszerű sportmenedzsment elterjedése és a sportágak javuló anyagi helyzete okozta, hogy ismét megnőtt az érdeklődés a sportmarketing-kommunikáció iránt” – mondta Náray Vilmos, a Live PR ügyvezetője.

 

A Magyar Vitorlás Szövetség a vitorlás sport szakmai irányítójaként több területen is szeretne előrelépni. Így erősíteni kívánják az utánpótlásképzést, javítani a versenysport eredményeit, szélesíteni az amatőr vitorlázás tömegbázisát és együttműködni az ismét élénkülő balatoni idegenforgalommal. Mindehhez a szövetség állandó, professzionális támogatást keresett, s a választás azért esett a Live PR-re, mert az ügynökség a 2010. évi Dragon Európa-bajnokság lebonyolítása és a 2011. és 2012. évi Kékszalag kommunikációja során már bizonyította, hogy otthonosan mozog a sportágban.

Sportkommunikáció

Az A-Híd OSC Újbuda vízilabdacsapat a magyar első osztály legdinamikusabban fejlődő gárdája, amely kiváló otthonra lelt a főváros tizenegyedik kerületében. A csapat jó eséllyel pályázik egy dobogós helyre a bajnokságban, több játékosa is erősíti a magyar válogatottat, s igen aktív a vízilabda-utánpótlás képzésében. „A vízilabda a válogatottak eredményei révén sikersportág Magyarországon, s most azon dolgozunk, hogy egy klubcsapat számára is kialakítsunk egy igazi hátteret, közönséget, amely ezer szálon kötődik a csapathoz” – mondta a megbízásról Náray Vilmos.

Forrás: Live PR

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Budapesti látnivalók

Bizonyára te is sok látnivalót ismersz Budapesten, de még egy budapesti lakos számára is tud... Tovább

470

470 vitorlás hajó története Francia tervezésű olimpiai osztály, Montrealban szerepelt... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 231

Átlagos értékelés: 5.0

sport