Arthur Kill New York

Elképesztő látvány New Yorkban!

tp
hirdetes
<

 

Hallottál már az Arthur Kill-ről? Nem? Nem is lehet véletlen, hiszen az amerikaiak sem olyan büszkék rá. Elképesztő, hogy mi van ott, az ember ép ésszel fel sem tudja fogni.

Hajótemető New York mellett

 

Az Arthur Kill története egészen a második világháborúig nyúlik vissza. Senki sem gondolta volna akkoriban, hogy az egész idáig fog fejlődni. De  a nem is olyan távoli roncstelep akkoriban hajóroncsokat kezdett el fölvásárolni, hogy használható alkatrészeket tudjon kinyerni belőlük.

 

Valamiért elterjedt a híre a lakosság között, talán szájhagyomány útján és ezért ők is elkezdték idehordani megfáradt hajóikat, csónakjaikat, aztán annyira sok halott hajó jött ide , hogy a tulajdonos nem bírta tartani a lépést a növekedéssel és inkább a  szétszerelés helyett otthagyta a hajókat a vízben. Azok pedig elrozsdásodtak, így ma már inkább  tengeri élőlények és a környékbeli vandálok illetve utcai művészek kedvenc terepe lett.

hirdetes

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
hajó
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.