Ez a kis elefánt aztán élvezi a strandot

hirdetes

Strandoló elefánt

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A stranoló bébi elefántot egy brit házaspár fotózta le, akiknek nagyon megtetszett a látvány. Nem is csoda, mert nagyon aranyos, ahogy ez a kis elefánt önfeledten szórakozik.

Fürdőző bébi elefánt

Egy brit házaspár, John Lindie és felesége nyaralás közben egy aranyos kis elefántra lettek figyelmesek, aki a tengerparton fürdött. Meg is örökítették a kis sztárt, aki egyébként nem is olyan kicsi, hisz egy bébi elefántról van szó. Az elefánt önfeledten lubickolt a vízben és egy jó nagyot strandolt, sőt, még a homokban és hempergett. Ő aztán tudja élvezni a strandolást!

 

A Lindie házaspár egyébként Phuket szigetén nyaraltak és épp a tengerparton sétálgattak, amikor felfigyeltek a fürdőző kis állatra. Eredetileg a közelgő vihart szerették volna lefotózni, viszont a kis elefánt önfeledt szórakozása elterelte a figyelmüket az eredeti tervről, ami nem is baj. Hisz vihart bármikor láthatunk.

 

Fürdőző bébi elefánt

A Phuket szigete Thaiföld délnyugati részén található az Andamán-tengerben. A sziget egyébként gyönyörű, nem véletlenül ez sok ide érkező turista egyik fő célpontja. Viszont ennek ellenére a szigetet egyáltalán nem viseli meg a sok látogató. Phuket egy olyan látványt nyújt az ide érkezőknek, amit eddig sokan talán csak a filmekben láttunk: esőerdőket találunk itt, hegyeket, tiszta, kék tengert és fehér homokú tengerpartot. Az elefánt bébi is egy természetvédelmi területről tévedt a házaspár útjába.

Fürdőző bébi elefánt

A gondnok szerint az elefánttal gyakran szoktak találkozni a turisták, mert sokszor elkóborol arról a természetvédelmi területről, ahol élt. Akinek viszont ez az aranyos kis állat az útjába vetődik, annak biztos szerez néhány örömteli pillanatot.

Forrás: hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
kreatív

Szótár

Ahoi

Az ahoi egy régi hajós üdvözlés. pl: Nemere, ahoi! Tovább

IMOCA 60-foot

A Vendée Globe hajója: 60-foot IMOCA A 60 lábas IMOCA hajót a nyílt óceánokra,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 108

Átlagos értékelés: 4.9