Svájci luxusóra szalon 2012 - Ázsia a luxus vonzásában

hirdetes

Svájci luxusóra szalon 2012

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A 2012-es luxusóra kiállításon, a Salon International de la Haute Horlogerie-n a hangulatot nyugodt magabiztosság jellemezte, ami annak volt köszönhető, hogy a 2011-es év kimagasló eredményeket hozott a svájci óragyártás számára, új rekord született az exportot illetően.

Luxus svájci órák 2012

Svájci óragyártás genfi órakiállítás

 

A svájci óragyártók optimisták az idei, 2012-es évet illetően is, és ennek hangot is adtak a genfi rendezvényen. Bár a tavalyi 20 százalék körüli növekedést biztosan nem hozzák 2012-ben, azért mindenképpen kétszámjegyű fejlődésre számítanak, a makroökonómiai bizonytalanságok, és Ázsia fejlődésének potenciális lassulása ellenére. Az európai piacokon természetesen aggodalomra adnak okot a gazdasági események, mivel romló gazdasági környezetben az emberek nem vesznek luxus órákat, de 2012-ben sem kimondottan ezekre a piacokra koncentrálnak a luxus iparágak. A közeledő kihívások ellenére az optimizmus mögött megbúvó eredmények magukért beszélnek.

hirdetes

 

 

Szeretne egy élvonalbeli amerikai karórát? Ide kattintva megnézheti választékunkat! 

 

 

Luxusóra iparág a XXI.században


Az egész ágazatra jellemző növekedés minden bizonnyal lassul majd, hiszen a cégek alternatív beszállítókat kutatnak fel, vagy saját maguk fejlesztenek inkább vállalkozásaikon belül. A kiállításon bemutatott darabok az egyre inkább keresett egyediséget tükrözték - a cégek vezetői rájöttek, csak az innováció és a művészet párosításával, és minden eddiginél kreatívabb óra design elemekkel tudnak piacot nyerni az egyre élesedő versenyben, hiszen az ázsiai vevőket is egyre inkább igényeik finomodása jellemzi.

hirdetes
Annak jeleként, hogy a 2012-es év meghozta a 21. századot az iparágban, egy bemutatott Richard Mille  óra digitális 3D-s kijelzőjét lehet példaként megemlíteni.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 185

Átlagos értékelés: 4.8