A Waitomo barlang

hirdetes

Elképesztően gyönyörű helyszínek!

BD
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nagyon szívesen elmennék ezekre a helyekre, és eltöltenék ott hosszabb időt is akár! Ilyen környezetben tuti a stresszmentes élet! :D Nézd meg te is a képeket!

Gyönyörű képek a barlangról

Az Új-Zélandon található

 

Waitomo-barlangban készültek ezek a képek, ez a helység Új-Zélandon található.  Ezek a képek hasonlítanak egy csillagokkal teli égbolthoz. Azt viszont nem sokan tudják, hogy mi is okozza ezt a sajátos jelenséget, a természetes kinti fényhez semmi köze sincs.

 

A barlangok Új-Zéland legfőbb látványosságaihoz tartoznak, köszönhetően a látványos cseppköveknek, nem utolsósorban pedig a Szentjánosbogár-barlangnak. Nagyon gyönyörű, élőben pedig valószínűnek tartom, hogy még csodásabb lehet.

 

Túrákat szerveznek, amik által bejárhatják az egész barlangrendszert. Amit megkoronáznak egy 20 személyes csónakos túrával. Így a látogatók a saját szemükkel is megnézhetik ezt a csodálatos látványt.

hirdetes

Gyönyörű képek a barlangról

Ezeket a gyönyörű fényeket nem a szentjánosbogarak csinálják, hanem az úgynevezett Arachnocampa Luminosa faj lárvái, ilyen eszméletlen látvánnyal csalogatják magukhoz a táplálékukat. Volna mit tanulnunk tőlük! :D

 

A barlang ezek a „plusszok” nélkül is magával ragadó, ráadásként a környéken még több természeti csodák találhatóak. Azt hiszem ezzel is bővült a bakancslistám! :)

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek

Szótár

Balatonberényi Kikötő

A Balaton nyugati medencéjének délii partján található a Balatonberényi Magyar Tenger... Tovább

Génua

A génua az árboc vonalától hátrébb nyúló, nagyméretű orrvitorla. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 210

Átlagos értékelés: 5.0