Balatoni színház a tó közepén

hirdetes

Színház lesz a Balaton közepén

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Amit eddig gondoltunk, az lassan véget ér. Most mér nem csak az jut eszünkbe a Balatonról, hogy meleg, strand és hekk. Mostantól a színház is. Nem is akárhol lesz ez az esemény.

Színház a Balaton közepén

 

Méltán lehetünk büszkék Magyarország (és Közép-Európa) legnagyobb tavára, ahol számos különböző programot és tevékenységet élvezhetnek a látogatók. A horgászat, úszás, a naplementében való gyönyörködés és a tó körülautózása csupán néhány ezek közül – a színházi előadások azonban egy teljesen új fejezetet jelentenek a Balaton életében.

 

Egy színházi előadás megtekintése a víztükrön táncoló parti fények kíséretében egy szavakba nehezen önthető élmény. A végtelen nyugalmat csupán esetleg az időnként közelben elhaladó hajók zavarhatják meg.

hirdetes
Színház a Balaton közepén

 

Az előadások nem csupán a klasszikusokban merülnek ki – a felhozatal számos könnyebb hangulatú darabot és stand-up showt is tartalmaz. Időnként egy-egy koncert is megrendezésre kerül a Balaton vizén. Ilyen különleges élményekkel lehetsz gazdagabb a MasterCard Élményhajó fedélzetén, amely minden péntek este 20:30-kor hajózik ki a siófoki kikötőből.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Balaton

Szótár

Randihely

Egy tökéletes randihely kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen több dologra is oda kell... Tovább

Világ körül

Ha szereted a szép képeket, a külföldi országok nevezetességeit, érdekességeit,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes