A Szürke ötven árnyalata történelmi bevételt produkált - A kritikusok tévedtek!

hirdetes

A Szürke ötven árnyalata - Történelmi bevétel!

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Úgy látszik, a kritikusok tévedtek! Hatalmas bukást jósoltak a filmnek a népszerű könyv után, azonban pont ennek a szöges ellentéte bizonyosodott be, ugyanis a Szürke ötven árnyalata történelmi bevételt produkált!

Szürke ötven árnyalata

Bár a kritikusok nem jósoltak nagy jövőt a filmnek, ennek ellenére nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz az év kasszasikere, ugyanis csak a nyitóhétvégén kis híján 200 ezer jegy kelt el csak Magyarországon. A filmet pont a Valentin napon játszották, bár nem hinném, hogy ez lehetett az oka annak, hogy ilyen sokan voltak kíváncsiak erre a filmre, mert már a könyvnek is hatalmas rajongótábora volt. A Szürke ötven árnyalata egy hét alatt összesen 250 millió dollárt hozott a készítőknek.

 

A filmről elmondható, hogy világszerte hatalmas népszerűségnek örvend és mindenhol tömve voltak a mozik. Csak az USA-ban 81,7 millió dolláros bevételt hozott csak a Valentin napi hétvégén való vetítés. Majdnem annyit kaszáltak ezzel a filmmel, mint annak idején Mel Gibson Passiójával (83,9 millió dollár). Ráadásul az időzítés is kiváló volt, akárcsak a Passiónál.

Szürke ötven árnyalata

Bár a film tele van erotikus jelenetekkel, mégis több egy romantikus vígjátéknál, ami tele van verésekkel és szado-mazo büntetésekkel, amit az emberek el is várnak. Viszont mint minden filmben, ebben is van néhány baki. Például a bilincsjelenetek után nincsenek foltok, vagy vörös nyomok Ana (Dakota Johnson) testén, hanem pont úgy néz ki, mint előtte. De ez mindegy is, hisz a világ egyik legsikeresebb filmjéről beszélünk, amiért világszerte milliók rajonganak.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 122

Átlagos értékelés: 5.0

divat