Mikor lesz folytatása a Szürke ötven árnyalatának? Bajok vannak a forgatás körül

hirdetes

Mikor lesz folytatása a Szürke ötven árnyalatának?

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Szürke ötven árnyalata az egész világon aratott és már beharangozták a második kötet megfilmesítését is, mégis úgy adódott, hogy problémák merültek fel a forgatás körül.

Szürke ötven árnyalata

Nincs minden rendben a Szürke ötven árnyalata forgatása körül, úgyhogy lehet, a következő részekre még várni kell egy darabig. A fő konfliktus a rendező, Sam Taylor-Johnson és a könyv írója, E. L. James között van, ugyanis az elképzeléseik szinte semmiben nem egyeznek. Már a forgatás alatt is nagy volt közöttük a feszültség, mert Sam Taylor-Johnson azt szeretné, ha az írónőnek egyáltalán nem lenne beleszólása a filmbe, E. L. James viszont teljesen érthetően az ellenkezőjét gondolja. De nemcsak ez az egyetlen probléma a film folytatását illetően, hanem az egyik főszereplőnek is meggyűlt a baja az általa játszott karakterrel.

Szürke ötven árnyalata

Jamie Dornan, aki Christian Grey szerepét alakította, úgy gondolja, hogy ezt nem szeretné tovább csinálni. Bár a film hihetetlenül sikeres volt világszerte, a színész mégis kiábrándult a filmből, amiről többnyire a negatív kritikák tehetnek, amit a filmbéli alakításáért kapott. Ráadásul a rajongók miatt is van aggódni valója, ugyanis akadnak olyanok, akik nem színészként, hanem Christian Greyként tekintenek rá és már most olyan leveleket kap tőlük, ami már félelmet kelt benne. Lehet, hogy a következő részben valaki más fog Christian Grey bőrébe bújni?

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Rolex Middle Sea Race

Rolex Middle Sea Race történet A Rolex Middle Sea Race egy klasszikus, magas presztizsű... Tovább

Vorstag

A Vorstag (forstág) az árbocot előre merevítő drótkötél. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 117

Átlagos értékelés: 5.0

divat