A New York Yacht Club tagjaként részt vevő USA 1 csapat megtartotta a 2009-es világbajnoki címet az ISAF Team Racing világbajnokságon

hirdetes

ISAF Team Racing VB 2009

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

ISAF Team Racing Világbajnokság, 2009
Perth, Ausztrália

A New York Yacht Club tagjaként részt vevő USA 1 csapat megtartotta a 2009-es világbajnoki címet az ISAF Team Racing világbajnokságon, legyőzve a helyi AUS 1 csapatot a Perth városában (Ausztrália) tartott döntőben, így sikeresen megőrizték a már korábban két éve elnyert bajnoki címüket.

A győztes Amerikai csapat az ISAF Team Racing VilágbajnokságonAz amerikai csapat tagjai, Clay Bischoff, Lisa Keith, Colin Merrick, Amanda Callahan, Pete Levesque, illetve Liz Hall, mint legesélyesebbnek tartott résztvevők, a várakozásoknak megfelelően küzdöttek, és nyerték meg a versenyt Perth-ben.

 

A New York Yacht Club csapattagok az utóbbi években kiváló teljesítményt nyújtottak, és Perth városába már igazi kedvencként érkeztek azzal a céllal, hogy megvédjék a Gandia, Spanyolország által két éve szervezett ISAF Team Racing világbajnokságon megszerzett bajnoki címüket. Annak ellenére, hogy a világ minden tájékáról érkezett kiváló csapatok kemény küzdelmet folytattak egymással, az amerikaiak már az első naptól kezdve uralták a mezőnyt. 14 csapattal szemben 52 futamból 47-et megnyertek, amely 90%-os nyerési arányt jelent, szemben az utánuk következő legjobb csapat, az AUS 1 71%-os nyerési arányával.

hirdetes

Az USA 1 csapat különösképpen uralta a versenyt a knock out szakaszok során – 2-0 győzelmet elérve a hazai kedvenc AUS 1 csapat ellen, akik a Royal Freshwater Bay Yacht Club tagjaiként szervezték meg a 2009-es világbajnokságot. Jasper Warren, Jamie Turner, David Gilmour, Aimee Negri, Luke Parkinson, illetve Patrick Vos szerezte meg a 2009 ISAF Team Racing világbajnoksági ezüstérmet, amit így a korábbi Under 21 bajnokság megnyerésével megszerzett Ciudad de Gandia trófea mellé tehetnek.

hirdetes

A dobogó harmadik helyét a NZL 1 csapat foglalta el olyan csapattagokkal, mint Reuben Corbett, Jesse Tuke, Bradley Farrand, Natasha Sheldon, Peter Burling, illetve Nick Gunn.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Svert

Jolle típusú vitorlások leengedhető "uszonya", amely az oldalsodródást... Tovább

Caleb Paine

Caleb Paine Caleb Paine Jorge Zariffal együtt napjaink Junior Finnes... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 244

Átlagos értékelés: 5.0