Elképesztő tenger alatti luxus hotel: innovatív high tech hotel

hirdetes

Elképesztő tenger alatti luxus hotel: Vízi Diszkosz Hotel Dubai

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A tenger alatti csúcstehnológia testesül meg abban az elképesztő, grandiózus Vizi Diszkosz luxus hotelben, amelynek nemsokára megkezdik a kivitelezését Dubai-ban.

Luxus hotel a tenger alatt

A szerkezet egy víz alatti és egy vízfelszín feletti korongformájú szintből áll majd, három szilárd talapzattal rögzítve a tenger mélyén, amely egy függőleges akna révén áll egymással összeköttetésben. A vendégek választhatnak, hogy az óceán mélyén kívánnak-e aludni, vagy inkább a kellemes klímát élvezve a felső, tengerből kiemelkedő szinten. A 21 hotelszoba a vibráló korallzátonyon helyezkedik el, lehetővé téve a tengeri élővilág zavartalan megfigyelését, melynek látványát speciális fénytechnika segítségével hangsúlyozzák, és számos high tech fotótechnikával felszerelt vízalatti miniatűr jármű is a vendégek rendelkezésére áll, hogy lakosztályukból indulva még közelebbi bepillantást nyerhessenek a tenger alatti világba.

hirdetes

 

Szeretne egy élvonalbeli amerikai karórát? Ide kattintva megnézheti 2012-es választékunkat! 

 Egy hatalmas úszómedence helyezkedik el a futurisztikus égboltszerű diszkosz közepén, és a környező, bolygószerűen kialakított terek adnak helyet az étteremnek, spa-nak, és egyéb speciális rekreációs területeknek. Még több medence kap helyet a tetőteraszon, egzotikus kerttel, míg a benti multifunkciós folyosón képernyőkön figyelhető meg a környező vízi világ, ide értve a búvárkodókat is.

hirdetes
Az innovatív design jellemzi az épületet, és mivel a komplexum egyedi modulokból áll, ezek a későbbiekben bővíthetőek, illetve összekapcsolhatóak tetszés szerint. A Vízi Diszkosz Hotel tehát bármikor egy nagyobb üdülőhelyi komplexummá bővíthető, és bárhol a világban kivitelezhető, hatalmas lehetőségeket nyitva meg a víz alatti világok hódolói számára, mivel a szerkezet akár víz alatti lakóhelyek kialakítását is lehetővé teszi.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Vantni

A vantnik (=csarnak) az árbocot oldalra merevítő drótkötelek. Tovább

Tihanyi Yacht Club

A Tihanyi Yacht Club vitorláskikötőjének bemutatása: A tihanyi kompkikötőtől... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 157

Átlagos értékelés: 4.8