Térdelj a deszkán!

hirdetes

Térdelj a deszkán!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Bemutatjuk a kneeboard-ot, amely tulajdonképen egy mini szörf deszka, de ezen nem állni, hanem térdelnie kell a ridereknek! 

kneeboard, térdelődeszka, vizisport,

Szeretne egy élvonalbeli amerikai sport karórát az elérhető legjobb áron? Ide kattintva megnézheti 2012-es választékunkat! 

 

 
 
 

Kaliforniában született

 
Az első kneeboard-ok Kaliforniában születtek meg, nagyjából 1965-körül, néhány szörfösnek köszönhetően. Az eredeti kezdetleges deszkák még jóval nehezebbek voltak a mai daraboknál és más alakjuk is volt, így közel sem voltak olyan hatékonyak, mint a mai darabok. Az 1980-as években már kezdte elérni a végleges formáját, amivel már elég szép trükköket végrelehetett hajtani.
 
kneeboarding
 

Stabil és biztonságos eszköz

 
Ezt a vicces eszközt általában motorcsónakkal vontatják, 20-30km/órás sebességgel. A rider a comjbain keresztül hevederekkel van rögzítve a deszkához, így egy nagyon stabil helyzet alakul ki, ráadásul a súlypont is nagyon alacsonyan van a térdelő pozíció miatt. Ezek együttesen egy nagyon könnyen irányítható és stabil sporteszközt hoznak létre, ami megfelelő alap a trükközgetésre!
hirdetes
 
kneeboard

Itthon is megvehető

 
A térdelés és az alacsony súlypont miatt nagyon könnyen megtanulható ez a sport, ráadásul itthon is elérhető! Szóval, aki csak teheti próbálja ki ezt a vicces sporteszközt, hiszen nem foglal sok helyet a vitorláson! 
 
 

Forrás: Wikipedia

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 166

Átlagos értékelés: 4.8

sport