The Next Episode, egy ízig-vérig észak-európai stílusú luxusjacht

hirdetes

The Next Episode, egy észak-európai stílusú luxusjacht

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nem ez a világ legnagyobb luxusjachtja, de nem kell mindig a legek között szerepelni ahhoz, hogy valami igazán nagyszerű legyen. A The Next Episode igazi észak-európai stílusban lett megalkotva.

The Next Episode

A The Next Episode stílusát leginkább a tágas külső és belső terekkel lehet leírni, ami az észak-európai lakberendezési stílusra jellemző. Bár nem soroljuk a legnagyobb luxusjachtok közé, de nem mindig a méret a lényeg. Amilyen „kicsi” ez a hajó a maga 26 méteres hosszúságával, legalább annyira kényelmes és nem utolsó sorban szép is. Már külsőleg is egy szemet gyönyörködtető látvány, viszont a belső tér még annál is látványosabb. Ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy hivalkodó lenne, sőt! Az észak-európai stílusra pont nem ez jellemző, hanem a nagy, világos terek és az egyszerűség.

The Next Episode

A hajó egyik leglátványosabb része a szalon, aminek a közepén egy hatalmas asztal található, körülötte kényelmes kanapékkal. A bútorok fából készültek, amúgy az egész helyiség fehéren ragyog, akár egy hangulatos, svéd otthonban. A szalonban az ablakokkal se spóroltak, ami máris egy jó hangulatjavító tényező, mert a szobába egész nap természetes fény áramlik. A hajón öt kabin található és összesen 10 vendég fér el rajta kényelmesen. A jacht legkülönlegesebb tulajdonsága viszont nem is a csodálatos külső, hanem a Fohhn hangrendszer és a moziszoba. Mint említettük, nem ez a világ legnagyobb hajója, de nem is a legkisebb, így egy moziszoba simán helyet kaphatott benne.

The Next Episode

Az észak-európai beütés viszont nem véletlen, ugyanis a hajót egy holland hajógyártónak, a Wim Van der Valknak köszönheti a világ, egyedi és különleges megjelenését pedig a Guido de Groot Designnak. Szerintem hatalmasat alkottak, nem minden nap úszkálnak ehhez hasonló szuperjachtok a tengeren. A hajó egyébként eladó, az ára pedig 6,7 millió euró.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
kreatív

Szótár

Eszes Tamás

Név: Eszes Tamás Eszes Tamás születési hely/idő: Keszthely, 1976. június... Tovább

Lümmel

Lümmel - az árbocot és a bumot összekötõ szerkezet Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes