Borgesék tigrisekkel élnek együtt egy családi házban

hirdetes

A Borges család különös háziállatai

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Borges család pontosan 7 tigrissel él együtt, viszont a létszám nem volt mindig ennyi, ugyanis a nagymacskák elszaporodtak. A család nagyon boldog az állatokkal, viszont a szomszédoknak ez már annyira nem tetszik.

A tigrisek szinte már családtagok

Borgesék egy átlagos, brazil család, kivéve a házi kedvenceiket – ugyanis 7 tigrissel élnek együtt. Az állatok szerintük teljesen veszélytelenek, sőt, mindent együtt csinálnak a nagymacskákkal. A 20 éves nagylány például együtt lubickol velük a medencében, a kisgyerek pedig lovacskásat játszik az egyik legnagyobb példánnyal. Az állat nagyon türelmes a gyerekekkel és idősebb gazdáit is jó barátként, vagyis inkább családtagként szereti.

 

Viszont a tigrisek nem egyszerre kerültek a családhoz. A történet két nagymacskával kezdődött, akiket Ary Borges, a családapa egy cirkuszból hozott el. A tigrisek nagyon rossz körülmények között éltek ott, ezért Arynak megesett rajtuk a szíve.

 

A tigrisek szinte már családtagok

Ma már a tigrisek heten vannak, mert időközben kis tigrisek is születtek. Viszont nem mindenki nézi jó szemmel ezt a családi harmóniát, főleg amióta a tigriscsalád megszaporodott. Emiatt nem is született több tigris, mert a szomszédok feljelentették a Borgeséket. A hatóságok is rászálltak a családra, mivel a Borgesék szomszédjai, sőt az egész környék panaszkodik, hogy nem érzik magukat biztonságban a vadállatok miatt. De ez különösen a család szomszédjaira igaz, akik nap mint nap szemtanúi lehetnek annak, ahogy az alig pár hónapos csöppségek együtt játszanak ezekkel a nagymacskákkal az udvaron.

 

A tigrisek szinte már családtagok

Viszont a család már majdnem egy évtizede él együtt ezekkel a kifejlett vadállatokkal és eddig még nem esett semmi bajuk. Pedig a nagymacskák a család egész életében jelen vannak, még együtt is vacsoráznak.

 

Borgesék viszont nem akarnak egy egész falkát kitenyészteni egy családi házban, ezért megvalósítandó álmaik között szerepel egy olyan ökofarm, ahol kedvenc állataik egy kicsit nagyobb helyen élhetnek.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Üzleti vacsora Budapesten

Üzleti vacsora Budapesten, nem mindennapi környezetben? A Zsidai csoport éttermeiben megtalálod... Tovább

Csörlő

A csörlő a kötélbehúzást megkönnyítő szerkezet. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 164

Átlagos értékelés: 4.9

túra