Március 5-én tízmilliószoros nap van! - Nagy Buddha napok

hirdetes

Ma tízmilliószoros nap van!

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A mai nap a Nagy Buddha napok egyike, amikor is bármire gondolsz, az tízmilliószoros erővel bír. Március 5-én még három tízmilliószoros nap lesz ebben az évben.

Tízmilliószoros nap

Március 5-e egy különleges nap. Ilyen nap összesen csak négyszer van az évben. Különlegessége a tibeti hagyományokhoz köthető, ugyanis ezeket a napokat Nagy Buddha napoknak nevezik. Ezek nemcsak a buddhista vallásban kapnak nagy szerepet, de akár a mi életünkre is hatással lehetnek, ugyanis a mai napon minden gondolatunk 10 milliószoros erővel bír. Hogy ez mi is jelent? Biztos hallottatok már a vonzás törvényéről, aminek az a lényege, hogy azt vonzod be, amire a legtöbbet gondolsz. Ha túl sokat panaszkodsz és csak a negatív dolgokra koncentrálsz, akkor azt is fogod kapni. Viszont ha mindennek az előnyös oldalát látod, akkor az életed is jobbra fordul. Nos, a mai napon ezek a gondolatok, bármilyenek is legyenek, tízmilliószoros erőt kapnak. Tehát érdemes ezen a mai napon bizakodónak lenni.

Tízmilliószoros nap

A Nagy Buddha napokból összesen négy van egy évben. Ezek a napok kapják a legnagyobb szerepet a buddhista vallásban, akárcsak a kereszténységben a karácsony, vagy a húsvét. A mai napon azt ünneplik, amikor Buddha csodatévő cselekedeteket mutatott be a követői előtt, hogy megerősítse a hitüket.

 

Tehát ma akármire gondolunk, vagy akármit teszünk, annak tízmilliószoros ereje lesz. Érdemes ezen a napon is, akárcsak a többin pozitívnak maradni, mert mindig azt kapjuk az élettől, amit várunk tőle. Ebben az évben ez az első tízmilliószoros nap, a következő június 2-án lesz, utána pedig július 20-án és november 3-án.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Étterem III. kerület

Budapest III. kerületében található legjobb éttermek, melyek kiemelt szolgáltatást... Tovább

Balatonfüred - Hajógyári Kikötő

A Balatonfüredi Hajógyári kikötő leírása: A Balaton keleti medencéjének északi... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 158

Átlagos értékelés: 4.7

kreatív