Profi tolvaj! Tévélopás 13 másodperc alatt

hirdetes

Tévélopás 13 másodperc alatt

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A tolvaj úgy emelte el azt a lapos képernyős tévét, mint egy gyerek a nyalókát az édességboltból. 13 másodperc telt el és mire az eladók odanéztek, a nő már rég messze járt.

Tolvaj

Az eset Costa Ricában, Guapiles városában történt és az áldozat egy becsomagolt, lapos képernyős CCTV, amit mindössze 13 másodperc alatt loptak el. Mire a dolgozók kettőt pislogtak, a nő már árkon-bokron túl volt a tévével együtt. Viszont készült egy videó felvétel, amin végigkövethetjük a 13 másodperces lopás mozzanatait. A nő lazán besétált a boltba, körülnézett és amikor látta, hogy senki se figyeli, felkapta a becsomagolt tévét, a szoknyája alá rejtette, a lábai közé szorította és kisétált a boltból a tettestársával együtt, mintha mi se történt volna. Ha lapoztok egyet, megnézhetitek, hogyan zajlott a lopás.

Tolvaj

Az eladó, Jacint Ramírez Callas szerint olyan gyorsan és feltűnésmentesen történt a lopás, hogy egyszerűen senki se vette észre, hogy mi történt. Lehet, hogyha nincs bekamerázva a bolt – a tévét lopó hölgy balszerencséjére – akkor egyáltalán nem derül fény erre a bűncselekményre. A rendőrség körözést adott ki a tolvaj ellen. Arra gyanakszanak, hogy nem ez volt az első bűncselekmény, amit a nő elkövetett, mert elég gyakorlottnak tűnik a videó felvétel alapján.

 

Forrás: daylimail

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balatonőszöd Kormányüdülő Kikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Kormányüdülő kikötője... Tovább

Bilgepumpa

A bilgepumpa a fenékvíz szivattyú idegen elnevezése. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 217

Átlagos értékelés: 5.0

utazás