Profi tolvaj! Tévélopás 13 másodperc alatt

hirdetes

Tévélopás 13 másodperc alatt

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A tolvaj úgy emelte el azt a lapos képernyős tévét, mint egy gyerek a nyalókát az édességboltból. 13 másodperc telt el és mire az eladók odanéztek, a nő már rég messze járt.

Tolvaj

Az eset Costa Ricában, Guapiles városában történt és az áldozat egy becsomagolt, lapos képernyős CCTV, amit mindössze 13 másodperc alatt loptak el. Mire a dolgozók kettőt pislogtak, a nő már árkon-bokron túl volt a tévével együtt. Viszont készült egy videó felvétel, amin végigkövethetjük a 13 másodperces lopás mozzanatait. A nő lazán besétált a boltba, körülnézett és amikor látta, hogy senki se figyeli, felkapta a becsomagolt tévét, a szoknyája alá rejtette, a lábai közé szorította és kisétált a boltból a tettestársával együtt, mintha mi se történt volna. Ha lapoztok egyet, megnézhetitek, hogyan zajlott a lopás.

Tolvaj

Az eladó, Jacint Ramírez Callas szerint olyan gyorsan és feltűnésmentesen történt a lopás, hogy egyszerűen senki se vette észre, hogy mi történt. Lehet, hogyha nincs bekamerázva a bolt – a tévét lopó hölgy balszerencséjére – akkor egyáltalán nem derül fény erre a bűncselekményre. A rendőrség körözést adott ki a tolvaj ellen. Arra gyanakszanak, hogy nem ez volt az első bűncselekmény, amit a nő elkövetett, mert elég gyakorlottnak tűnik a videó felvétel alapján.

 

Forrás: daylimail

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Különleges vacsorahelyszín Budapest

Különleges vacsorahelyszínt keres Budapesten? A Salon Étterem a legjobb választás! Minőségi... Tovább

Avatar

Avatar vitorlás hajó bemutatása Az Avatar egy 2007-es évjáratú, Nautic 12 Racer... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes