A világ legaranyosabb eladója, a trafikos kutya

hirdetes

A világ legédesebb eladója, a trafikos kutya

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Tokióban él a világ legcukibb eladója, egy shiba inu fajtájú kutyus, aki egy dohányboltban dolgozik és a vevők csak azért járnak oda, hogy őt láthassák. ismerjétek meg ti is a trafikos kutyust.

Trafikos kutya

Szerintem a reggel a legtöbb embernek nehezen indul, főleg amikor egy hosszú munkanap áll előttünk, sokszor élni sincs kedvünk, amikor végigpréselődünk a tömegben munkába, vagy iskolába menet. Viszont ha reggelente betérhetnék egy ilyen dohányboltba, az egész napra feltöltene. Nem véletlenül jár ide a fél város, Tokióban él ugyanis a világ legcukibb eladója, egy shiba inu kutya, aki egy Suzuki nevű dohányboltban dolgozik. Eladni természetesen nem tud és a pénztárat se tudja kezelni, viszont ő fogadja az ügyfeleket és már csak azzal, hogy kinyitja nekik az ablakot, remek forgalmat csinál.

 

shiba inu

Trafikos kutya

Sokan csak azért mennek két sarokkal arrébb cigit venni, hogy találkozhassanak ezzel az aranyos kutyával. A kutya nemcsak hogy remek forgalmat csinál, de a világ minden pontjáról odavonzza az embereket. A trafikot üzemeltető családnak éppen emiatt nagyon jól megy a bolt és egyáltalán nem kell aggódniuk a megélhetés miatt, hála intelligens házi kedvencüknek.

 

kutya

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 191

Átlagos értékelés: 4.8

kreatív