Ngorongoro - Üdülőhely egy kráter szélén

hirdetes

Üdülőhely egy kráter szélén: Ngorongoro, Tanzania

Király Réka
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Afrika egyik legszebb részén található az Ngorongoro kráter, mely köré üdülőközpontot építettek, a különleges helyek kedvelőinek. A természet érintetlenségéről gondoskodik, hogy természetvédelmi területté nyilvánították a helyet.

Ngorongoro

A Ngorongoro kráter Afrika egyik legnépesebb állattartománya, több, mint 25.000 példány él itt. Az üdülőhely 3 exkluzív lakosztályt foglal magában, ezek közül kettő 12 hálószobás, a másik pedig 6 férőhelyes. A komornyikok 0-24 óráig a vendégek rendelkezésére állnak. Számos gasztronómiai különlegességet próbálhatnak ki az ide érkezők és mindezt panoráma kilátással tehetik meg, Afrika csodálatos tájaira.

 

Üdülőhely

Ngorongoro

De nem csak étkezés közben élvezhetik a panorámát a vendégek, hanem a hálószobájukból is – ugyanis minden hálószoba gyönyörű kilátást tár a pihenni vágyók elé. A belső terek kialakításában nagy szerepet játszanak a természetes anyagok, mint például a fa, de a fényűzés sem maradhat el, rubin, ezüst és arany kiegészítőkkel, szerte az üdülőközpontban.

 

Üdülőhely

 

Üdülő

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Félszem

A félszem, vagy másik nevén sekli a vitorláshajón igen változatos szerepet tölt be. Ezek... Tovább

Balcsapás

Balcsapás: Egy vitorlás balcsapáson halad, amikor a szelet bal oldala felől kapja.... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes