Érdekes UFO-jelenség került nyilvánosság elé Magyarországon

hirdetes

Különös UFO-jelenség került nyilvánosság elé

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nemrég egy olyan UFO-jelenséget tártak nyilvánosság elé, amit még 1976-ban rögzítettek Taszáron. Ez az egyik legérdekesebb magyarországi UFO-észlelés.

UFO

Nemrég hoztak nyilvánosságra egy 1976-ban történt esetet, aminek a helyszíne Taszár. Ez a jelenség akkoriban hatalmas pánikot keltett a magyar légierő bázisán, mert amivel a leszállópályán találkoztak, azt semmilyen formában nem tudták beazonosítani. Olyan volt, mint egy optikai csalódás, de mégis valóságos. A szovjet katonák meg akarták közelíteni MÍG-21 vadászgéppel, de az UFO hirtelen 150-200 méteres magasságba emelkedett fel és eltűnt, közben aranyló köd vette körül. Az esetet az ABRFK III/II-B alosztályának Riporter fedőnevű informátora írta le.

 

„Az egyik leszállópályán megjelent egy addig ismeretlen, még általuk soha nem látott repülő tárgy, amelynek pontos alakzati leírást nem tudnak adni, mivel a közvetlen közelében valamilyen fizikai vagy optikai jelenség csak sejtetni engedett az alakzatra…” – áll az Állambiztonsági szolgálatok Történeti Levéltára által publikált jelentésben.

 

UFO

UFO

Az állambiztonság Colman von Keviczky amerikai állampolgár ellenőrzésére nyitotta meg a dossziét, akit az amerikai hírszerzés ellenséges tevékenységgel gyanúsított.

 

„Ufóberkeken” belül jól tudjuk, hogy léteztek titkos magyar ufóakták, a Honvédelmi Minisztérium szerint viszont nincs semmi ilyesmi” – nyilatkozta a Magyar Ufókutató hálózat vezetője, Linszter Árpád.

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Nautic 370 Run vitorlás hajó

A hajó extravagáns megjelenése a legújabb trendeket követi, maximálisan szem előtt tartva... Tovább

Veret

Veretnek hívjuk a hajó fémből készült alkatrészeit. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes