Érdekes UFO-jelenség került nyilvánosság elé Magyarországon

hirdetes

Különös UFO-jelenség került nyilvánosság elé

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nemrég egy olyan UFO-jelenséget tártak nyilvánosság elé, amit még 1976-ban rögzítettek Taszáron. Ez az egyik legérdekesebb magyarországi UFO-észlelés.

UFO

Nemrég hoztak nyilvánosságra egy 1976-ban történt esetet, aminek a helyszíne Taszár. Ez a jelenség akkoriban hatalmas pánikot keltett a magyar légierő bázisán, mert amivel a leszállópályán találkoztak, azt semmilyen formában nem tudták beazonosítani. Olyan volt, mint egy optikai csalódás, de mégis valóságos. A szovjet katonák meg akarták közelíteni MÍG-21 vadászgéppel, de az UFO hirtelen 150-200 méteres magasságba emelkedett fel és eltűnt, közben aranyló köd vette körül. Az esetet az ABRFK III/II-B alosztályának Riporter fedőnevű informátora írta le.

 

„Az egyik leszállópályán megjelent egy addig ismeretlen, még általuk soha nem látott repülő tárgy, amelynek pontos alakzati leírást nem tudnak adni, mivel a közvetlen közelében valamilyen fizikai vagy optikai jelenség csak sejtetni engedett az alakzatra…” – áll az Állambiztonsági szolgálatok Történeti Levéltára által publikált jelentésben.

 

UFO

UFO

Az állambiztonság Colman von Keviczky amerikai állampolgár ellenőrzésére nyitotta meg a dossziét, akit az amerikai hírszerzés ellenséges tevékenységgel gyanúsított.

 

„Ufóberkeken” belül jól tudjuk, hogy léteztek titkos magyar ufóakták, a Honvédelmi Minisztérium szerint viszont nincs semmi ilyesmi” – nyilatkozta a Magyar Ufókutató hálózat vezetője, Linszter Árpád.

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 145

Átlagos értékelés: 4.7

utazás