Új kategóriát teremt a méreg drága Dartz

hirdetes

Új kategóriát teremt a méreg drága Dartz

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 Érdekes váltásra készül az extrém autóiról elhíresült Dartz. A lett vállat a jelek szerint szakít páncélozott, szűk körnek szánt járműveivel, és egy jóval populárisabb kategóriát céloz meg.

Új kategóriát teremt a méreg drága Dartz

 

 

Szeretne egy élvonalbeli amerikai vitorlás karórát az elérhető legjobb áron? Ide kattintva megnézheti 2012-es választékunkat!

 

 

Egy új kategória

 

Nagel Dakkar nevű modelljükkel egy egészen új osztályt hoznak létre a SUV-ok közt. Ezt az új kategóriát a Dartz német partnere, a Saxon Auto Manfactur BNUDS-nak (Bespoke, Noble, Urban, Desert, Safety, azaz: testre szabott, nemes, városi, sivatagi és biztonságos) nevezte el. A testre szabott jelző a Dartz szélsőségesen egyedi megoldásaira utal, a sivatagi és a biztonság jelzőket pedig annak a titán bukócsövezésnek köszönheti, amilyet a raliautókban szokás alkalmazni.

hirdetes

 

dartz

 

650 lóerő mozgatja majd az 1818 kilogrammos autót

 
A Nagel Dakkar teljesítményéről az AMG 5,5 literes, turbós V8-asa gondoskodik majd, amely 650 lóerőt küld a hétsebességes váltónak. Mindez elég kell legyen ahhoz, hogy meghajtsa az 1818 kilogrammos autót. A beltér hozza majd a várt luxust, de meglehet a bálnapénisz-bőrözést ezúttal mellőzik a kérhető extrák közül. A formatervezés a hírek szerint egyelőre nem végleges, de valószínű nagy rokonságot mutat majd a látványtervvel.
hirdetes
 

2013-ban érkezik és 66millió forintért osztogajták majd

 
A Dartz 2013-ban szeretne kijönni a Nagel Dakkarral, és messze a konkurencia fölé pozícionálják magukat. A legexkluzívabb, egyben strapabíróbb SUV darabjáért nem keveset, 300 ezer dollárt (66 millió forint) kérnek majd. Ami nem egy átlagos ár egy SUV-ért... 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Algagátló festék

Különleges, a hajó vízvonal alatti részeire való festék, mely megakadályozza a vízi... Tovább

Sója

Olyan fából vagy betonból épített rámpa, "lejtő" ahol a vitorlás hajókat,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 124

Átlagos értékelés: 4.9