Varázslatos Hobbit kocsma Új-Zélandon

hirdetes

Új-Zélandon varázslatos Hobbit kocsma nyílt

Rédei Csilla
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Érdekel a mesék világa, varázslatos hangulata? Akkor mindenképp látogass el az új-zélandi Hobbit kocsmába, a Zöld Sárkány Fogadóba.

Varázslatos Hobbit kocsma Új-Zélandon, Zöld Sárkány Fogadó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zöld Sárkány Hobbit Fogadó

 

Új-Zélandon mesés Hobbit kocsma épült. A varázslatos szépségű szigetországban, a néhány éve mesterségesen létrehozott turista faluban, Hobbitonban december 1.  óta igazi hobbit-kocsma várja vendégeit. A Green Dragon, vagyis Zöld Sárkány Fogadó megnyitóján maga John Key új-zélandi miniszterelnök nyitotta meg a kapukat az első szomjas vendégek előtt. Az épületet a lehető legnagyobb történeti hűséggel húzták fel, így kissé a föld alá süllyesztve épült, természetesen a lehető legalacsonyabb belmagassággal. Nem kell azonban aggódniuk a kicsit magasabb sörre szomjas látogatóknak, az autentikus belső tér ellenére nem csak a manó magasságú vendégek férnek el kényelmesen.

hirdetes

 

Hobbit kocsma

 

Varázslatos vidék

 

Ezzel egyidőben a mozikban hódít a Hobbit: Váratlan utazás című film, mellyel egyébként a kritikusok elég szigorúak voltak. Mindenesetre az új-zélandiak nagyon jól időzítettek a kocsma megépítésével.

hirdetes
A varázslatos vidéket egyébként még mindig töretlenül látogatják a Gyűrűk Ura világának rajongói, és az új mozi kapcsán is legalább 100.000 turistával számolnak. Persze ez nem csoda, hiszen a szigetország tájai minden filmkritikától függetlenül is káprázatosak.

 

Hobbit kocsma Új-Zélandon

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás
hirdetes