Meseszép úszó erdő a Homebush-öbölben

hirdetes

A meseszép úszó erdő

Gyuris Lilla
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha szereted a régi időkből hátra maradt dolgokat és természetet, akkor mindenféleképp érdemes ellátogatnia a Homebush-öbölbe, Ausztráliába, ahol egy különleges természeti jelenségnek lehetünk tanúi, az úszó erdőnek.

Erdő

Az öböl Syney-től nyugatra található, az Olimpiai park mellett. Rendkívül érdekes látványt nyújt a hajótemető, amelyben több rozsdás hajótest is található. A második világháború végén, a használhatatlan hajókat ebben az öbölben kötötték ki, azóta is itt állnak és bomlásnak indultak. Azonban található közöttük egy hajó, amely nagyobb érdeklődést kelt az odalátogatók számára.

Erdő

Az SS Ayrfield nevű hajó 1911-ben készült el. Először szénszállítóként, majd a második világháborúban az amerikai csapatok felszereléseinek szállítására használták. 1972-ben kivonták a forgalomból, majd a Homebush-öbölbe helyezték.

Erdő

 Az évek során a hajót ellepte a rozsda, majd egy kisebb erdő nőtt ki rajta és az állatvilág is megjelent a fái között. Manapság nagy érdeklődéssel látogatják az arra járó turisták.

Erdő

Az embernek nem minden nap lehet része egy ehhez hasonló látványban, ezért aki szereti a természetet és megteheti, annak mindenféleképpen érdemes ellátogatni ide.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Ben Ainslie

Ben Ainslie Háromszoros olimpiai aranyérmes, egyszeres ezüstérmes, a Sport Tiszteletbeli... Tovább

Catering

A catering szó egy angol kifejezésből ered, melynek elsődleges jelentése a tömeg... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 123

Átlagos értékelés: 4.8

tenger,óceán