Vadnai aranyérmes Koperban!

hirdetes

Vadnai aranyérmes Koperban!

mvsz
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Elkezdődött a magyar optimist válogatott felkészülési időszaka a jövő évi versenyekre, és mindjárt egy rangos nemzetközi versenyen egy 1. és egy 2. hellyel tértek haza.

Optimist nemzetközi verseny
2009. október 17-18. Koper (SLO)

Vadnai aranyérmes Koperban!

Vadnai Benjamin győzött Koperban!

Hat nemzet 140 versenyzője vett részt Koperben az opimist versenyen. A magyar válogatott mellett az osztrákok is teljes kerettel képviselték magukat, mivel számukra egyben ranglista versenynek is számított az esemény. A kétnapos versenyen összesen négy futamot tudtak megrendezni, szombaton még 3-as nyugati szél, vasárnap viszont már 6-7-es északi bora fújt helyenként 25-30 csomós befújásokkal. Vadnai Benjámin (BYC), aki a tavalyi versenyt megnyerte, a négyből három futamban az első helyen végzett, egy alkalommal viszont rossz oldalt választott és a 11. pozícióban ért célba. Mivel azonban ezt az eredményét kiejtette, maximális teljesítménnyel nyerte meg idén is a versenyt. Gyapjas Balázs (BYC) az 5., Kovács Zoltán (BYC) pedig a 7. helyet érte el, a kicsik mezőnyében Vadnai Jonatán (BYC) ezüstérmet szerzett!

hirdetes

Az idei Európa-bajnokságon második helyet szerzett Bejnámin egyébként igen mozgalmas ősz elé néz. A jövő hétvégén Spanyolországban versenyez majd Gyapjas Balázzsal együtt, ugyanis a spanyolok meghívták egy 10-15 nemzet részvételével megrendezésre kerülő kontinensviadalra. November elején a balatoni edzőtábort követően Isolában áll rajthoz egy versenyen, november végén pedig Malaysiába utazik a fiatal optimistes, ahol egy tíznapos nemzetközi tréninget követően rajthoz áll az Ázsia Bajnokságon, amely a világ élmezőnyét vonultatja fel egy igen erős versenyen. Az őszi felkészülés december 20-án ér véget, reméljük Benji rengeteg élménnyel és sok hasznos tapasztalattal tér majd haza, hogy jövő ismét remek formában versenyezze végig az évadot!

hirdetes

Forrás: vitorlazas.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 219

Átlagos értékelés: 5.0