A Samsung pénteken jelenti be, mikor lesz elérhető a Galaxy Fold

hirdetes

Váratlan fordulat: a Samsung pénteken jelenti be, mikor lesz elérhető a Galaxy Fold

vitorlazas.hu
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A jelek szeirnt a Samsung megtalálhatta a hibát, ami miatt a Galaxy Fold készülékek egy nap használat után tönkrementek. A cég hamarosan bejelenti, mikor lesz elérhető az összehajtható okostelefon.

A Samsung pénteken jelenti be, mikor lesz elérhető a Galaxy Fold

Alig egy nappal azután, hogy a Samsung e-mailben értesítette a leendő vásárlókat arról, hogy a hónap végéig törölni fogják a Galaxy Foldra leadott előrendelést, újabb fordulat állt be a rendkívül kínosra sikerült készülékpremier ügyében. A dél-koreai cég okostelefon-üzletágának vezérigazgatója, DJ Koh a Korea Heraldnak úgy nyilatkozott, a holnapi nap folyamán jelentik majd be, mikor debütálhat újra a Galaxy Fold Amerikában.


A vezérigazgató azt mondta, megvizsgálták a helyzetet és levonták a szükséges következtetéseket, így hamarosan újra be tudják jelenteni a várt dátumot.

hirdetes


Arra a kérdésre, hogy a hónap végéig ez megtörténik-e, Koh lényegében azt közölte, hogy nem csúsznak majd ki a határidőből. Ez a határidő egyébként május 31-et jelenti: ha a cég nem tudja piacra dobni az eszközt a hónap végéig, vissza kell térítenie az amerikai előrendelések összegét.


hirdetes
Az Egyesült Államokban szinte azonnal elkapkodták a készüléket a vásárlók, eredetileg pedig április 26-án vált volna elérhetővé a mobil, ez azonban az utolsó pillanatban felfedezett súlyos hiba miatt nem történhetett meg.


Miután kiderült, hogy a Galaxy Fold egy nap használat után tönkremegy, a Samsung visszahívta a tesztkészülékeket, és vizsgálni kezdte, mi okozhatta a problémát. A cég közlése szerint most változtatnak a gyártás módján: megerősítik a pántot, hogy növeljék a készülék tartósságát  és csökkentsék a rést az élek és a védőréteg között. A Samsung ezzel akadályozná meg, hogy szennyeződés kerüljön a kijelző alá.

Forrás: HVG.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Unterlieck

Az unterlieck a nagyvitorla (Gross) alsó éle. Tovább

Hepatitis

Vírushepatitisek A vírushepatitis megnevezés különböző vírusok által okozott... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 136

Átlagos értékelés: 5.0

divat