Íme, a világhírű magyar cipőmárka: a Vass Cipő

hirdetes

A világhírű magyar cipőmárka; Vass Cipő

Kerekes Orsolya
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A világ minden tájáról érkeznek Budapestre a tehetős ügyfelek, hogy méretre szabott, kézzel varrott cipőiket hazánk és egyúttal a világ egyik legnevesebb cipészmesterétől, Vass Lászlótól rendeljék meg.

A Vass Cipő

A Vass Cipő műhelyének és a Haris közben található mindkét üzletnek alapítója a cipészek azon nemzedékéhez tartozik, akinek volt bátorsága és energiája visszatérni a mesterség gyökereihez és feléleszteni a szakma gazdag, régi hagyományait, hogy egy megváltozott értékrendű világban új lendületet adjon a cipőkészítés művészetének. A mai napig a különféle stílusú lábbeliket az évszázadokkal ezelőtt is használt cipészszerszámokkal és több száz aprólékos művelettel készítik megrendelőiknek.

 
 
A legendás Vass Cipő A legendás Vass Cipő

 

A Vass Cipő

A méret után készített cipők esetében a lábra illő kaptafatípus kiválasztásánál a Vass Cipő márkanagykövetei nyújtanak segítséget a hazai és nemzetközi ügyfelek számára egyaránt. A méret után már „csak” a szín, bőr és mintaválaszték széles skálájából kell kiválasztani a legjobban tetszőt, Ami lehet éppenséggel ló, kajmán vagy akár struccbőr is. A stílusválasztékban megtalálhatóak többek között még a 100 éves hagyományokra visszatekintő Alt Wien és Theresianer, a legelegánsabb Oxford, a derby-szabású London és Norweger vagy az Angliában csak penny-loafernek nevezett Slipper ugyanúgy, mint az újkeletű Olasz is.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
divat

Szótár

Mesterházy-Nagy Ákos

Mesterházy-Nagy Ákos (Piri) életrajz Mesterházy-Nagy Ákos 1988-ban született és... Tovább

Leegierig

Leegierig - a széltõl elforduló hajót hívjuk így Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes