Vicces bakik a színházi előadásokban videó

hirdetes

Elképesztően vicces színházi bakik

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Hiába próbálnak el ezerszer egy darabot, sajnos akkor is előfordulhatnak bakik a színházi előadásokban... Annyira azért mégsem rossz ez nekünk, hiszen így utólag, ha visszanézzük, akkor nagyon viccesek tudnak lenni ezek a jelenetek. :)

Színházi bakik gyűjteménye

Akármennyire is azt gondolja a színész vagy a rendező, hogy teljesen begyakorolták már a darabot és nem lehet probléma az előadáson, sajnos nem így van. Hiszen tudhatja valaki kivülről-belülről a szerepét, rajta kívül álló okok miatt is bekövetkezhet a “baleset”. Megcsúszhat a padlón, leszakadhat a tartókötél, amely segítségével éppen tündérként repked a föld felett 1 méterrel, kitörhet egy szék lába, amin ül, vagy éppen elszabadulhat Aladdin varázs, repülőszőnyege és a nézők feje fölött köt ki... :) Ha szeretnél társulatodnak biztonságos színháztermet és színpadot bérelni akár a gyakorlásokhoz, akár előadásra, akkor nézd meg a Bohém Étteremben bérelhető különtermet. Ide kattintva meg is teheted: Színházterem bérlés. Ezzel minimálisra csökkentheted a bakik számát :) 

hirdetes

 

Ilyen színházi bakikkal egy drámából is lehet akár komikus előadás is hirtelenjében. :) De ha megnézed majd a következő oldalon szereplő videót, lehet látni benne, hogy némely színész beleveszi szerepébe a rosszul elkövetett jelenetet és meglepő kreativitással rögtönöz, amellyel ismét bizonyítja tudását, némelyikük pedig a nevetéstől hajladozva próbálja folytatni a darabot. :) De éppen ezért szép annyira a színház, hiszen megmutatja nekünk az emberi leleményesség és kreativitás e művészi formáját is. 

hirdetes

 

Lapozz egyet és nézd meg a vicces színházi bakik videóját!

Színházi bakik gyűjteménye

A videót elnézve Pán Péter az egyik legnehezebb darab, hiszen a repkedés nem igazán emberi műfaj… :) A kötelek pedig sokszor szakadnak… :) Visszanézve nagyon viccesek a baki jelenetek, de azért nagyon remélem, hogy nem esett egyikőjüknek se nagyobb baja.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Ezért érdemes részt venni a Múzeumok éjszakáján, amelyet Balatonon is megrendeznek!

2018-06-20

Ezért érdemes részt venni a Múzeumok éjszakáján, amelyet Balatonon is...

Júniusban újra megrendezésre kerül a Múzeumok éjszakája, amelyet nem csak a fővárosban, hanem számos balatoni településen is megrendeznek. De hogy pontosan mi is a Múzeumok Éjszakája és miért érdemes elmenni rá? Cikkünkben összefoglaltuk a legfontosabb információkat a Múzeumok éjszakájáról és programajánlót készítettünk!

A világ első négykamerás okostelefonjaként érkezett a Samsung Galaxy A9

2018-10-16

A világ első négykamerás okostelefonjaként érkezett a Samsung Galaxy A9

A világ első négykamerás okostelefonját dobja a piacra a Samsung. Mostani cikkünkben bemutatjuk nektek ezt a szuper okostelefont, ami a négy kamerának köszönhetően olyan képeket készít, amilyet telefon eddig még nem készített!

Már javában zajlik a Tihanyi Levendula Fesztivál és Levendula Hetek

2018-06-19

Már javában zajlik a Tihanyi Levendula Fesztivál és Levendula Hetek

Tihany utcáinak kellemes illatáról a levendula gondoskodik. A levendula megtalálható minden kis szuveníresnél, étteremnél és természetesen a hatalmas területű ültetvényeken. A kisváros szokásához híven idén is megrendezte a Tihanyi Levendula Fesztivált és a Levendula Heteket, amelyeknek összegyűjtöttük a legfontosabb információit!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről és a legizgalmasabb újdonságokról!

2018-02-04

Ne maradj le a legfontosabb hírekről és a legizgalmasabb újdonságokról!

Ne hagyd magad, kerüld el te is a bosszantó korlátozást, vedd a kezedbe az irányítást még most! Értesülj még időben a legfontosabb és legfrissebb hírekről, tudd meg elsőként a legizgalmasabb újdonságokat vitorlázásról, utazásról, Balatonról, első kézből!

érdekességek kreatív múzeum
hirdetes