Vietnámban bármit rápakolnak a motorra

hirdetes

Motoros szállítás Vietnámban

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Vietnámban a motor a legnépszerűbb közlekedési eszköz és ez látszik is, mert még akkor is motorral járnak, ha nagy terheket kell szállítaniuk. De úgy látszik, ez nem okoz gondot nekik.

Vietnámi motoros szállítás

Vietnámban ha szállításról van szó, akkor az ottaniak nem a kamionra, vagy a nagyobb autókra voksolnak, hanem a motorra, amin gyakorlatilag bármit elcipelnek, bárhonnan és bárhova. Az országban a motor a legnépszerűbb közlekedési eszköz, akárcsak hazánk kis vidéki falvaiban a bringa. Viszont ők még szállítanak is rajta. Vietnámban az élet elképzelhetetlen lenne motor nélkül. Hisz könnyű is, gyors is, nem olyan nagy darab, mint az autó és ha elég kreatív az ember, akkor még szállítani is tud vele.

 

 

Vietnámi motoros szállítás

A vietnámi motoros szállítók mutatványait egy 148 oldalas fotókönyv mutatja be, a Bikes of Burden. Néhány helyen olyan dolgokat is képesek a vietnámiak felpakolni arra a kis motorra, ami nekünk még álmainkba se jutna eszünkbe. Biztos nagy egyensúlyérzék szükséges ahhoz, hogy ne boruljanak fel ezekkel a nagy rakományokkal. Bár ahogy elnézzük őket, biztos nagy gyakorlatuk van ebben az érdekes szállítási technikában.

 

 

Vietnámi motoros szállítás

A motorokra bármit felpakolnak, legyen az házi állat, kutya, macska, vagy aranyhal. De találkozhatunk vizes flakonokkal, kosarakkal, meg minden más tárggyal, amit csak fel lehet rögzíteni arra a motorra. Már csak az a kérdés, hogy mi történik, ha véletlenül felborulnak?

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Nautic 330 Sport

A Nautic 330-as cég legújabb és legsikeresebb típusa. Igazi performance cruiser. A... Tovább

Formastabilitás

A formastabilitás a hajótest alakjától függő, a hajó dőlésével szemben mutatkozó... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 248

Átlagos értékelés: 4.7

túra