Mini viharfelhő a szobában

hirdetes

Interaktív viharfelhő

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Szereted a vihar hangulatát? Ha igen, akkor ezt a lámpát neked találták ki.

Interaktív lámpa

Ez az interaktív lámpa Richard Clarkson találmánya. A lámpa gyakorlatilag egy felhő, ami ha kell, villámlik, fényeket és hangokat is ad, sőt, még mozgásérzékelő is van benne. A felhő szikrázó fényei nagyon hitelesen utánozzák a villámokat. Ha kell, ezt a jelenséget még mennydörgő hangok is kísérik. Aki szereti a vihar hangulatát, az még szélcsendes időben is élvezheti a sötét szobában - bár ez az okos kis szerkezet azért nem olcsó mulatság. Az interaktív felhő 3360 dollár, ami több mint 700 ezer forint. Viszont van egy olcsóbb változata is, de az nem tud annyi mindent és nem interaktív.

 

Interaktív lámpa

Az interaktív felhőben a fényeken kívül találunk mikrofont, hangszóró rendszert, mozgásérzékelőt és még Bluetoothot is. Így a felhő bármilye zenét, vagy hangeffekteket le tud játszani, de azt is beprogramozhatod, hogy mennydörögjön, amikor belépsz a szobába. A felhő egyébként képes éjjeli üzemmódba is kapcsolni - hisz este egész mások a fényviszonyok, mint napközben.

 

Interaktív lámpa

A felhőt egy különleges, szivacsos anyag borítja, ami mögött a szikrázó fényeknek pont olyan hatása van, mint a villámoknak. A lámpa egyébként távirányítóval vezérelhető.

 

A felhő megalkotói abban reménykednek, hogy ez a találmány segíteni fogja a formatervezési ipar fejlődését. Ez az interaktív lámpa akár az első lépés is lehet a következő generációs okos tárgyak megtervezése felé.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hangszer

Szótár

Koloska Marina Balatonfüred

Koloska Marina Balatonfüred A Koloska Marina kikötőt a Paksi Atomerőmű RT.... Tovább

Sudár Regatta vitorlás hajó

Sudár Regatta Skandináv vonalvezetésű egységes osztályhajó. Magyarországon 1985 óta... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes